Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Madrid ke El Rastro (Stesen) dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 60 bas
Terbaik- Naiki bas dari Plaza De La Cebada ke El Rastrobus 60
4 min€1Barisan 5 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Opera ke Puerta De Toledosubway 5
8 min€1–2Teksi
- Naiki teksi dari Madrid ke El Rastro (Stesen)taxi 3.1 km
5 min€9–11Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Madrid ke El Rastro (Stesen)walk 1.5 km
18 minBas
- Naiki bas dari Benavente ke Puerta De Toledobus N26
10 min€1
Madrid ke El Rastro (Stesen) dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Madrid ke El Rastro (Stesen) adalah barisan 60 bas yang berharga €1 dan mengambil masa 4 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Madrid ke El Rastro (Stesen) adalah barisan 60 bas yang berharga €1 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Plaza De La Cebada dan tiba di El Rastro. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Opera dan tiba di Puerta De Toledo. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara Madrid dan El Rastro (Stesen) adalah 903 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Madrid ke El Rastro (Stesen) tanpa kereta adalah dengan barisan 60 bas yang memerlukan 4 min dan berharga €1.
barisan 60 bas dari Plaza De La Cebada ke El Rastro mengambil masa 4 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Madrid El Rastro (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Plaza De La Cebada.
Perkhidmatan Madrid El Rastro (Stesen) ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Opera.
Perkhidmatan Madrid El Rastro (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen El Rastro.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Madrid, Sepanyol dan El Rastro (Stesen), Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Opera ke Puerta De Toledo
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Plaza De La Cebada ke El Rastro
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- emtmadrid.es
Bas dari Benavente ke Puerta De Toledo
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- €9–11
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Madrid El Rastro (Stesen) ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Puerta De Toledo.












