Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Madrid ke Arganda del Rey dengan bas, kereta api, kereta api bawah tanah, berkongsi kenderaan, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Estación De Atocha ke Av.Ejército-Pza.BienvenidaN303
21 min€2–4Kereta api, barisan 9 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api dari Madrid-Atocha Cercanías ke VicálvaroC2 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Arganda Del Rey9
40 min€3–5Berkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Madrid ke Arganda del Rey28.6 km
39 min€2Barisan 32 bas, barisan 312 bas
- Naiki bas dari Benavente ke Pavones32
- Naiki bas dari Fuente Carrantona-Est. Pavones ke Av.Ejército-Pza.Bienvenida312 / ...
1 j 25 min€4–9Teksi
- Naiki teksi dari Madrid ke Arganda del Rey28.7 km
25 min€40–55Pandu 28.7 km
- Pandu dari Madrid ke Arganda del Rey28.7 km
25 min€5–7
Madrid ke Arganda del Rey dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Madrid ke Arganda del Rey adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 dan mengambil masa 39 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Madrid ke Arganda del Rey adalah bas yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Estación De Atocha dan tiba di Av.Ejército-Pza.Bienvenida. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Madrid ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Madrid-Atocha Cercanías dan tiba di Arganda Del Rey melalui Puerta De Arganda. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Madrid dan Arganda del Rey adalah 29 km. Jarak jalan raya ialah 28.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Madrid ke Arganda del Rey tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 21 min dan berharga €2 - €4.
bas dari Estación De Atocha ke Av.Ejército-Pza.Bienvenida mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Madrid Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Estación De Atocha.
Perkhidmatan Madrid Arganda del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, berlepas dari stesen Madrid-Atocha Cercanías.
Perkhidmatan Madrid Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Av.Ejército-Pza.Bienvenida.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Madrid, Sepanyol dan Arganda del Rey, Sepanyol?
- Telefon
- +34 912 32 03 20
- E-mel
- accesibilidad@renfe.es
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Madrid-Atocha Cercanías ke Vicálvaro
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Arganda Del Rey
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Estación De Atocha ke Av.Ejército-Pza.Bienvenida
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- crtm.es
Bas dari Fuente Carrantona-Est. Pavones ke Av.Ejército-Pza.Bienvenida
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- crtm.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Benavente ke Pavones
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Madrid ke Arganda del Rey
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Tempah di
- blablacar.es
- Tempoh Purata
- 25 min
- Anggaran harga
- €40–55
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Madrid Arganda del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, tiba di stesen Vicálvaro.
Ya, jarak pemanduan antara Madrid ke Arganda del Rey adalah 29 km. Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk memandu dari Madrid ke Arganda del Rey.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Madrid dan Arganda del Rey. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.




















