Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Madeira Beach ke New Port Richey dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 66 bas
Terbaik- Naiki bas dari Gulf Blvd + 145Th Ave E ke Park St Terminal - Platform - Bbus Scbt
- Naiki bas dari Park St Terminal - Platform - A ke Huey Ave + Tarpon Avebus 66
3 j 50 min$7Pandu 34.4 bt
- Pandu dari Madeira Beach ke New Port Richeycar 34.4 bt
50 min$7–10Teksi
- Naiki teksi dari Madeira Beach ke New Port Richeytaxi 34.4 bt
50 min$85–110Bas, barisan 78 bas, barisan 19 bas
- Naiki bas dari Gulf Blvd + 145Th Ave E ke Park St Terminal - Platform - Bbus
- Naiki bas dari Park St Terminal - Platform - H ke Sr 580 + Summerdalebus 78 / ...
- Naiki bas dari Sr 580 + Summerdale ke Huey Ave + Tarpon Avebus 19
3 j 58 min$10
Madeira Beach ke New Port Richey dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Madeira Beach ke New Port Richey adalah bas dan barisan 66 bas yang berharga $8 dan mengambil masa 3j 50m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Madeira Beach ke New Port Richey adalah pandu yang berharga $6 - $10 dan mengambil masa 50 min.
Tidak, tiada bas terus dari Madeira Beach ke New Port Richey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Gulf Blvd + 145Th Ave E dan tiba di US 19 & Gulf Blvd melalui Park St Terminal - Platform - A dan Huey Ave & Tarpon Ave. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 50m.
Jarak antara Madeira Beach dan New Port Richey adalah 44 batu. Jarak jalan raya ialah 34.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Madeira Beach ke New Port Richey tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 66 bas yang memerlukan 3j 50m dan berharga $8.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 50m untuk bertolak dari Madeira Beach ke New Port Richey, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Madeira Beach New Port Richey ke bas, dikendalikan oleh Pinellas Suncoast Transit Authority, berlepas dari stesen Gulf Blvd + 145Th Ave E.
Perkhidmatan Madeira Beach New Port Richey ke bas, dikendalikan oleh Pinellas Suncoast Transit Authority, tiba di stesen Park St Terminal - Platform - B.
Ya, jarak pemanduan antara Madeira Beach ke New Port Richey adalah 35 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 50 min untuk memandu dari Madeira Beach ke New Port Richey.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Madeira Beach, FL, Amerika Syarikat dan New Port Richey, FL, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 727-540-1900
- E-mel
- ride@psta.net
- Tapak web
- psta.net
Bas dari Gulf Blvd + 145Th Ave E ke Park St Terminal - Platform - B
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- psta.net
- Adult
- $3
Bas dari Park St Terminal - Platform - A ke Huey Ave + Tarpon Ave
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- psta.net
- Adult
- $3
Bas dari Park St Terminal - Platform - H ke Sr 580 + Summerdale
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- psta.net
- Adult
- $3
Bas dari Sr 580 + Summerdale ke Huey Ave + Tarpon Ave
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- psta.net
- Adult
- $3
- Tempoh Purata
- 50 min
- Anggaran harga
- $85–110
Yellow Cab of Florida
- Telefon
- +1 727-222-2222
United Taxi
- Telefon
- +1 727-777-7777
- Tapak web
- go777taxi.com
American Taxi
- Telefon
- +1 727-678-3495
