Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah bas yang berharga €5 dan mengambil masa 3j 25m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah pandu yang berharga €13 - €19 dan mengambil masa 1j 28m.
Tidak, tiada bas terus dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari MÉJANNES-LÈS-ALÈS - Les Voutins dan tiba di Saint Véran melalui PEM Gare Routière. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 25m.
Jarak antara Méjannes-lès-Alès dan L'Isle-sur-la-Sorgue adalah 111 km. Jarak jalan raya ialah 85.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3j 25m dan berharga €5.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 25m untuk bertolak dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Méjannes-lès-Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke bas, dikendalikan oleh liO – Région Occitanie (Gard services), berlepas dari stesen MÉJANNES-LÈS-ALÈS - Les Voutins.
Perkhidmatan Méjannes-lès-Alès L'Isle-sur-la-Sorgue ke bas, dikendalikan oleh liO – Région Occitanie (Gard services), tiba di stesen Avignon - Pem.
Ya, jarak pemanduan antara Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue adalah 85 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 28m untuk memandu dari Méjannes-lès-Alès ke L'Isle-sur-la-Sorgue.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Méjannes-lès-Alès, Perancis dan L'Isle-sur-la-Sorgue, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0806 800 350
- Tapak web
- mestrajets.lio.laregion.fr
Bas dari MÉJANNES-LÈS-ALÈS - Les Voutins ke Avignon - Pem
- Tempoh Purata
- 1 j 39 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- mestrajets.lio.laregion.fr
- Telefon
- +33 4 13 94 30 50
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari PEM Gare Routière ke Saint Véran
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Telefon
- +33 4 13943050
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari PEM Gare Routière ke Saint Véran
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
