Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona dengan kereta api, jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona adalah pandu yang berharga SFr 15 - SFr 23 dan mengambil masa 1j 12m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona adalah pandu yang berharga SFr 15 - SFr 23 dan mengambil masa 1j 12m.
Tidak, tiada bas terus dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Luzern dan tiba di Bettingen, St. Chrischona melalui Basel, Bahnhof SBB dan Bettingen, Dorf. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 46m.
Jarak antara Luzern dan Swisscom-Sendeturm St. Chrischona adalah 106 km. Jarak jalan raya ialah 96.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 23m dan berharga SFr 25 - SFr 75.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 23m untuk bertolak dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Luzern Swisscom-Sendeturm St. Chrischona ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Luzern.
Cara terbaik untuk bertolak dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 23m dan berharga SFr 25 - SFr 75. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga SFr 17 - SFr 25 dan mengambil masa 3j 46m.
Perkhidmatan Luzern Swisscom-Sendeturm St. Chrischona ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Basel, Meret Oppenheim-Strasse (Bahnhof SBB).
Ya, jarak pemanduan antara Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona adalah 97 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 12m untuk memandu dari Luzern ke Swisscom-Sendeturm St. Chrischona.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Luzern, Switzerland dan Swisscom-Sendeturm St. Chrischona, Switzerland?
- Telefon
- +41 848 446 688
- Tapak web
- sbb.ch
Kereta api dari Luzern ke Basel SBB
- Telefon
- +41 58 580 70 70
- E-mel
- info@sob.ch
- Tapak web
- sob.ch
Kereta api dari Luzern ke Basel SBB
- Tempoh Purata
- 1 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- sob.ch
- Telefon
- +39 06 68475475
- E-mel
- ufficiogruppi@trenitalia.it
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Luzern ke Basel SBB
- Tempoh Purata
- 1 j 1 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- CHF 25–65
- Jadual di
- trenitalia.com
- 1st Class
- CHF 45–65
- 2nd Class
- CHF 25–35
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Luzern ke Basel, Meret Oppenheim-Strasse (Bahnhof SBB)
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- CHF 12–17
- Jadual di
- flixbus.fr


















