Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular dengan kereta api, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 2 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Paradiso ke LuganoS10 / ...
- Naiki bas dari Lugano, Stazione ke Cassarate, Monte Brè2
25 minCHF 5–6Barisan 2 bas
Paling murah- Naiki bas dari Paradiso, Via S. Salvatore ke Cassarate, Monte Brè2
27 minCHF 3Teksi
- Naiki teksi dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular3.7 km
6 minCHF 25–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular3.7 km
45 min
Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular dengan kereta api, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular adalah barisan 2 bas yang berharga SFr 3 dan mengambil masa 27 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular adalah teksi yang berharga SFr 25 - SFr 30 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Paradiso, Via S. Salvatore dan tiba di Cassarate, Monte Brè. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Jarak antara Lugano-Paradiso dan Monte Brè funicular adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 2 bas yang memerlukan 25 min dan berharga SFr 4 - SFr 6.
Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk bertolak dari Lugano-Paradiso ke Monte Brè funicular, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lugano-Paradiso Monte Brè funicular ke bas, dikendalikan oleh Trasporti Pubblici Luganesi, berlepas dari stesen Paradiso, Via S. Salvatore.
Perkhidmatan Lugano-Paradiso Monte Brè funicular ke bas, dikendalikan oleh Trasporti Pubblici Luganesi, tiba di stesen Cassarate, Monte Brè.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lugano-Paradiso, Switzerland dan Monte Brè funicular, Switzerland?
- Telefon
- +41 848 446 688
- Tapak web
- sbb.ch
Kereta api dari Paradiso ke Lugano
- Telefon
- +39 02 7249 4494
- E-mel
- my-link@trenord.it
- Tapak web
- trenord.it
Kereta api dari Paradiso ke Lugano
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- CHF 1–2
- Jadual di
- trenord.it
- Telefon
- +41 (0)58.866.72.42
- E-mel
- info@tplsa.ch
- Tapak web
- tplsa.ch
Bas dari Lugano, Stazione ke Cassarate, Monte Brè
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- CHF 3
- Jadual di
- tplsa.ch
Bas dari Paradiso, Via S. Salvatore ke Cassarate, Monte Brè
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- CHF 3
- Jadual di
- tplsa.ch
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- CHF 25–30
Taxi Michel
- Telefon
- +41 91 967 24 24
Taxi Lugano Park
- Telefon
- +41 79 102 69 30
Taxi Lugano 24 No Stop
- Telefon
- +41 76 534 53 04
Taxi Lugano
- Telefon
- +41 91 922 88 33
- Tapak web
- taxialugano.ch
Grand Taxi Lugano
- Telefon
- +41 79 102 69 30













