Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Lucena Grand Terminal ke Turbina
- Naiki bas dari Turbina ke Batangas Grand Terminal
4 j 11 min₱220–336Pandu 76.2 km
- Pandu dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal76.2 km
1 j 18 min₱581–839Teksi
- Naiki teksi dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal76.2 km
1 j 18 min₱1,100–1,400
Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal adalah bas yang berharga ₱220 - ₱340 dan mengambil masa 4j 11m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal adalah pandu yang berharga ₱550 - ₱850 dan mengambil masa 1j 18m.
Tidak, tiada bas terus dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lucena Grand Terminal dan tiba di Batangas Grand Terminal melalui Turbina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 11m.
Jarak antara Lucena Grand Terminal dan Batangas Grand Terminal adalah 133 km. Jarak jalan raya ialah 76.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 4j 11m dan berharga ₱220 - ₱340.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 11m untuk bertolak dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lucena Grand Terminal Batangas Grand Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jam, berlepas dari stesen Lucena Grand Terminal.
Perkhidmatan Lucena Grand Terminal Batangas Grand Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jam, tiba di stesen Turbina.
Ya, jarak pemanduan antara Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal adalah 76 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 18m untuk memandu dari Lucena Grand Terminal ke Batangas Grand Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lucena Grand Terminal, Filipina dan Batangas Grand Terminal, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +63 917 852 6637
- E-mel
- jamliner.marketing@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Lucena Grand Terminal ke Turbina
- Tempoh Purata
- 2 j 17 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱140–180
- Jadual di
- jamlinerbus.com
- Telefon
- +(63) 917 522 5463
- E-mel
- jacgcares@gmail.com
- Tapak web
- jacliner.com
Bas dari Lucena Grand Terminal ke Turbina
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱170–230
- Jadual di
- jacliner.com
- Telefon
- (+63 43) 723-9033
- E-mel
- info@alpsthebus.com
- Tapak web
- alps.alpsthebus.ph
Bas dari Turbina ke Batangas Grand Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 33 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱75–110
- Jadual di
- alps.alpsthebus.ph
- Tempoh Purata
- 1 j 18 min
- Anggaran harga
- ₱1,100–1,400










