Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Lowestoft ke Passenger Terminal dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 35 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Lowestoft ke NorwichLowestoft - Norwich
- Naiki bas dari Railway Station ke Tesco Express35
1 j 38 min£9–16Pandu 30.8 bt
Paling murah- Pandu dari Lowestoft ke Passenger Terminal30.8 bt
44 min£8–12Bas
- Naiki bas dari Waveney Chambers ke Bus StationX22 / ...
1 j 55 minTeksi
- Naiki teksi dari Lowestoft ke Passenger Terminal30.8 bt
44 min£85–110
Lowestoft ke Passenger Terminal dengan kereta api, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lowestoft ke Passenger Terminal adalah pandu yang berharga £7 - £12 dan mengambil masa 44 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lowestoft ke Passenger Terminal adalah pandu yang berharga £7 - £12 dan mengambil masa 44 min.
Tidak, tiada bas terus dari Lowestoft ke Passenger Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Waveney Chambers dan tiba di Passenger Terminal melalui Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 55m.
Jarak antara Lowestoft dan Passenger Terminal adalah 27 batu. Jarak jalan raya ialah 30.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lowestoft ke Passenger Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 35 bas yang memerlukan 1j 38m dan berharga £9 - £16.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 38m untuk bertolak dari Lowestoft ke Passenger Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lowestoft Passenger Terminal ke bas, dikendalikan oleh First in Norfolk & Suffolk, berlepas dari stesen Waveney Chambers.
Perkhidmatan Lowestoft Passenger Terminal ke bas, dikendalikan oleh First in Norfolk & Suffolk, tiba di stesen Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Lowestoft ke Passenger Terminal adalah 31 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 44 min untuk memandu dari Lowestoft ke Passenger Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lowestoft, England dan Passenger Terminal, England?
- E-mel
- contactcentre@greateranglia.co.uk
- Tapak web
- greateranglia.co.uk
Kereta api dari Lowestoft ke Norwich
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £8–13
- Jadual di
- greateranglia.co.uk
- Telefon
- +44 1362 851210
- Tapak web
- konectbus.co.uk
Bas dari Railway Station ke Tesco Express
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £1–3
- Jadual di
- konectbus.co.uk
- Telefon
- +44 345 646 0707
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Waveney Chambers ke Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Tempoh Purata
- 44 min
- Anggaran harga
- £85–110
Harbour Cabs
- Telefon
- +44 1502 507 299
Express Taxis
- Telefon
- +44 7400 707 407
Atlas Taxis
- Telefon
- +44 1502 500 000
- Tapak web
- atlas500000.co.uk






