Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Moreton-in-Marsh ke London PaddingtonGreat Malvern - London Paddington / ...
3 j 7 min£27–110Barisan 801 bas, bas
Paling murah- Naiki bas dari Industrial Park ke West Street801
- Naiki bas dari West Street ke George StreetS3
- Naiki bas dari Gloucester Green Bus Station ke Heathrow Terminal 5Lhr / ...
3 j 28 min£17–37Pandu 73.1 bt
- Pandu dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 573.1 bt
1 j 21 min£19–27
Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 dengan bas, kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £18 - £27 dan mengambil masa 1j 21m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 adalah pandu yang berharga £18 - £27 dan mengambil masa 1j 21m.
Tidak, tiada bas terus dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Industrial Park dan tiba di Heathrow Terminal 5 melalui West Street dan Gloucester Green Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 28m.
Jarak antara Lower Slaughter dan Heathrow Terminal 5 adalah 115 batu. Jarak jalan raya ialah 73.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3j 7m dan berharga £27 - £110.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 7m untuk bertolak dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lower Slaughter Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh Pulhams Coaches, berlepas dari stesen Industrial Park.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 3j 7m dan berharga £27 - £110. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 801 bas dan bas, yang berharga £16 - £40 dan mengambil masa 3j 28m.
Perkhidmatan Lower Slaughter Heathrow Terminal 5 ke bas, dikendalikan oleh Pulhams Coaches, tiba di stesen West Street.
Ya, jarak pemanduan antara Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5 adalah 74 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 21m untuk memandu dari Lower Slaughter ke Heathrow Terminal 5.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lower Slaughter, England dan Heathrow Terminal 5, England?
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Moreton-in-Marsh ke London Paddington
- Tempoh Purata
- 1 j 34 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £15–80
- Jadual di
- gwr.com
- Telefon
- +44 1451 820369
- E-mel
- info@pulhamscoaches.com
- Tapak web
- pulhamscoaches.com
Bas dari Industrial Park ke West Street
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- pulhamscoaches.com
- Telefon
- +44 1865 772250
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari West Street ke George Street
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £5–8
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- +44 1865 785400
- E-mel
- info@oxfordbus.co.uk
- Tapak web
- oxfordbus.co.uk
Bas dari Gloucester Green Bus Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £9–13
- Jadual di
- oxfordbus.co.uk
- E-mel
- customerservices@terravision.eu
- Tapak web
- terravision.eu
Bas dari Gloucester Green Bus Station ke Heathrow Terminal 5
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £25
- Jadual di
- terravision.eu























