Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui Sindang Station
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Jamsil Station ke Sindang Station2-Light Green
- Naiki kereta api bawah tanah dari Sindang Station ke Euljiro 1-ga Station2-Light Green
43 min₩2,733–5,000Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Jamsil Station ke Euljiro 1-ga Station2-Light Green
1 j 20 min₩1,700–2,500Teksi
- Naiki teksi dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 213.9 km
13 min₩17,000–21,000Pandu 13.9 km
- Pandu dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 213.9 km
13 min₩3,025–4,369
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 adalah kereta api bawah tanah yang berharga ₩1,700 - ₩2,500 dan mengambil masa 1j 20m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 adalah teksi yang berharga ₩17,000 - ₩21,000 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Jamsil Station dan tiba di Euljiro 1-ga Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 8m.
Jarak antara Lotte World dan Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 adalah 16 km. Jarak jalan raya ialah 13.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui Sindang Station yang memerlukan 43 min dan berharga ₩2,700 - ₩5,000.
Ia mengambil masa lebih kurang 43 min untuk bertolak dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lotte World Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, berlepas dari stesen Jamsil Station.
Perkhidmatan Lotte World Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, tiba di stesen Sindang Station.
Ya, jarak pemanduan antara Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2 adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Lotte World ke Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lotte World, Korea Selatan dan Seoulite Inn Myeongdong Formerly - Step Inn Myeongdong 2, Korea Selatan?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +82 1577 1234
- Tapak web
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Jamsil Station ke Sindang Station
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₩1,400–2,500
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Sindang Station ke Euljiro 1-ga Station
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₩1,300–2,500
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Jamsil Station ke Euljiro 1-ga Station
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₩1,700–2,500
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- ₩17,000–21,000
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr




