Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup dengan bas, trem, teksi, kereta, perkhidmatan memandu, atau perkhidmatan ulang-alik
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui LAX Terminal 3 Lower Level pickup
Terbaik- Naiki bas dari Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza ke Los Angeles International Airport (LAX)LAX FlyAway-US2LAX
37 min$10Pandu 14.4 bt
Paling murah- Pandu dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup14.4 bt
26 min$3–4Trem
- Naiki trem dari Union Station - Metro A-Line ke Willowbrook - Rosa Parks Station - Metro A-LineMetro A Line
- Naiki trem dari Willowbrook - Rosa Parks Station - Metro C-Line ke LAX / Metro Transit CenterMetro C Line
1 j 17 min$4–6Teksi
- Naiki teksi dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup14.4 bt
26 min$65–80Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Los Angeles Union Station ke Los Angeles Airport14.5 bt
26 min$100–140Bas
- Naiki bas dari Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza ke LAX Tom Bradley International TerminalLAX FlyAway-US2LAX
43 min$10Perkhidmatan ulang-alik
- Naik bas ulang-alik dari Los Angeles Union Station ke Los Angeles Airport
29 min$50–65
Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 26 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup adalah teksi yang berharga $65 - $80 dan mengambil masa 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza dan tiba di Los Angeles International Airport (LAX). Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Jarak antara Los Angeles Union Station dan LAX Terminal 3 Lower Level pickup adalah 15 batu. Jarak jalan raya ialah 14.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup tanpa kereta adalah dengan bas melalui LAX Terminal 3 Lower Level pickup yang memerlukan 37 min dan berharga $10.
bas dari Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza ke Los Angeles International Airport (LAX) mengambil masa 33 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Los Angeles Union Station LAX Terminal 3 Lower Level pickup ke bas, dikendalikan oleh LAX FlyAway, berlepas dari stesen Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza.
Perkhidmatan Los Angeles Union Station LAX Terminal 3 Lower Level pickup ke bas, dikendalikan oleh LAX FlyAway, tiba di stesen Los Angeles International Airport (LAX).
LAX Terminal 3 Lower Level pickup 4j belakang Los Angeles Union Station. Ia kini 8:06 PM di Los Angeles Union Station dan 4:06 PM di LAX Terminal 3 Lower Level pickup.
Ya, jarak pemanduan antara Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup adalah 14 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Los Angeles Union Station ke LAX Terminal 3 Lower Level pickup.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Los Angeles Union Station, Los Angeles County, CA, Amerika Syarikat dan LAX Terminal 3 Lower Level pickup, CA, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1-323-466-3876
- E-mel
- CustomerRelations@metro.net
- Tapak web
- metro.net
Trem dari Union Station - Metro A-Line ke Willowbrook - Rosa Parks Station - Metro A-Line
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- metro.net
Trem dari Willowbrook - Rosa Parks Station - Metro C-Line ke LAX / Metro Transit Center
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- metro.net
- Telefon
- +1 866-435-9529
- Tapak web
- flylax.com
Bas dari Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza ke Los Angeles International Airport (LAX)
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $10
- Jadual di
- flylax.com
Bas dari Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza ke LAX Tom Bradley International Terminal
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $10
- Jadual di
- flylax.com
- Tempoh Purata
- 26 min
- Anggaran harga
- $65–80
Rosie Taxi Cab
- Telefon
- +1 805-258-8937
- Tapak web
- rosietaxicab.com
LA City Cab
- Telefon
- +1 888-248-9222
- Tapak web
- lacitycab.com
Independent Cab Co.
- Telefon
- +1 800-521-8294
- Tapak web
- lataxi.com
- Telefon
- +1 646 480 6835
- Tapak web
- jayride.com
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Los Angeles Union Station ke Los Angeles Airport
- Anggaran harga
- $100–140
Perkhidmatan ulang-alik dari Los Angeles Union Station ke Los Angeles Airport
- Anggaran harga
- $50–65







