Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Long Beach ke California Science Center dengan trem, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Trem
Terbaik- Naiki trem dari Downtown Long Beach Station ke Pico Stationtram Metro A Line
1 j 18 min$2Barisan 3 bas, bas
- Naiki bas dari Downtown Long Beach Station ke Carson St at Vermont Avbus 3 / ...
- Naiki bas dari Harbor Gateway Transit Center ke Harbor Transitway / 37th St / USCbus Metro J Line
1 j 53 min$2–5Pandu 21.8 bt
- Pandu dari Long Beach ke California Science Centercar 21.8 bt
25 min$4–6Teksi
- Naiki teksi dari Long Beach ke California Science Centertaxi 21.8 bt
25 min$100–130Trem, bas
- Naiki trem dari Downtown Long Beach Station ke Pico Stationtram Metro A Line
- Naiki bas dari Figueroa St & 12th St ke Exposition Blvd & Trousdale Pkwybus F
1 j 44 min$3–6
Long Beach ke California Science Center dengan trem dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Long Beach ke California Science Center adalah trem yang berharga $2 dan mengambil masa 1j 18m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Long Beach ke California Science Center adalah pandu yang berharga $4 - $6 dan mengambil masa 25 min.
Tidak, tiada bas terus dari Long Beach ke California Science Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Downtown Long Beach Station dan tiba di Harbor Transitway / 37th St / USC melalui Vermont / Carson dan Harbor Gateway Transit Center. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 53m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Long Beach ke California Science Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Downtown Long Beach Station dan tiba di Expo Park / USC Station melalui Pico Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 18m.
Jarak antara Long Beach dan California Science Center adalah 23 batu. Jarak jalan raya ialah 21.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Long Beach ke California Science Center tanpa kereta adalah dengan trem yang memerlukan 1j 18m dan berharga $2.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 18m untuk bertolak dari Long Beach ke California Science Center, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Long Beach California Science Center ke bas, dikendalikan oleh Torrance Transit, berlepas dari stesen Downtown Long Beach Station.
Perkhidmatan Long Beach California Science Center ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, berlepas dari stesen Downtown Long Beach Station.
Perkhidmatan Long Beach California Science Center ke bas, dikendalikan oleh Torrance Transit, tiba di stesen Carson St at Vermont Av.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Long Beach, CA, Amerika Syarikat dan California Science Center, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-323-466-3876
- E-mel
- CustomerRelations@metro.net
- Tapak web
- metro.net
Trem dari Downtown Long Beach Station ke Pico Station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- metro.net
- Telefon
- +1 310-618-6266
- Tapak web
- transit.torranceca.gov
Bas dari Downtown Long Beach Station ke Carson St at Vermont Av
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- transit.torranceca.gov
- Seniors 65+
- $1
- Students
- $1
Bas dari Harbor Gateway Transit Center ke Harbor Transitway / 37th St / USC
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- transit.torranceca.gov
- Seniors 65+
- $0
- Students
- $0
- Telefon
- +1-323-466-3876
- E-mel
- CustomerRelations@metro.net
- Tapak web
- metro.net
Bas dari Harbor Gateway Transit Center ke Harbor Transitway / 37th St / USC
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- metro.net
- Telefon
- +1 213-808-2273
- Tapak web
- ladottransit.com
Bas dari Figueroa St & 12th St ke Exposition Blvd & Trousdale Pkwy
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- ladottransit.com
- Adult
- $1–4
- Tempoh Purata
- 25 min
- Anggaran harga
- $100–130
Yellow Cab Anaheim
- Telefon
- +1 714-905-5453
OCTAP
- Tapak web
- octap.net
Affordable Yellow Cab
- Telefon
- +1 714-235-3035
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Long Beach California Science Center ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, tiba di stesen Pico Station.
Ya, jarak pemanduan antara Long Beach ke California Science Center adalah 22 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk memandu dari Long Beach ke California Science Center.



