Terdapat 5 cara untuk bertolak dari London ke Victoria Inn London dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Oxford Circus station ke Pimlico Stationsubway Victoria
8 min£2–3Bas
Paling murah- Naiki bas dari Whitehall / Trafalgar Square ke St James The Less Churchbus N136
15 min£1–11Teksi
- Naiki teksi dari London ke Victoria Inn Londontaxi 1.6 bt
5 min£10–13Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari London Victoria ke Victoria Inn Londonwalk 2,700 ka
9 minBarisan 24 bas
- Naiki bas dari Whitehall / Trafalgar Square ke Belgrave Roadbus 24
16 min
London ke Victoria Inn London dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari London ke Victoria Inn London adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 8 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari London ke Victoria Inn London adalah teksi yang berharga £10 - £13 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Whitehall / Trafalgar Square dan tiba di St James The Less Church. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Oxford Circus station dan tiba di Pimlico Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara London dan Victoria Inn London adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari London ke Victoria Inn London tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 8 min dan berharga £2 - £3.
kereta api bawah tanah dari Oxford Circus station ke Pimlico Station mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan London Victoria Inn London ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Whitehall / Trafalgar Square.
Perkhidmatan London Victoria Inn London ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Oxford Circus station.
Perkhidmatan London Victoria Inn London ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen St James The Less Church.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Victoria Inn London, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Oxford Circus station ke Pimlico Station
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Whitehall / Trafalgar Square ke St James The Less Church
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £1–11
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–11
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari Whitehall / Trafalgar Square ke Belgrave Road
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- £10–13
YDriv Limited
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- ydriv.com
Sydenham Cars
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- sydenhamcars.co.uk
Palmers Green Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- palmersgreentaxiscabs.co.uk
One-Number Taxi
- Telefon
- +44 871 871 8710
- Tapak web
- the-london-taxi.com
London Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- londontaxiscabs.com
Licenced London Taxi
- Telefon
- +44 20 3633 1777
- Tapak web
- licensedlondontaxi.co.uk
Call London Taxi
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- calllondontaxi.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan London Victoria Inn London ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Pimlico Station.




