Terdapat 5 cara untuk bertolak dari London ke Three Rivers District dengan kereta api, bas, kereta, teksi, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari London Marylebone ke RickmansworthLondon Marylebone - Aylesbury Vale Parkway / ...
22 min£6–14Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Baker Street station ke Rickmansworth stationMetropolitan
39 min£2–6Bas, barisan 725 bas
- Naiki bas dari London Victoria ke Heathrow Central Bus StationUk044 / ...
- Naiki bas dari Heathrow Central Bus Station ke Rickmansworth station724 / ...
2 j 2 min£6–18Pandu 20.4 bt
- Pandu dari London ke Three Rivers District20.4 bt
45 min£5–8Teksi
- Naiki teksi dari London ke Three Rivers District20.4 bt
45 min£110–140
London ke Three Rivers District dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari London ke Three Rivers District adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £6 dan mengambil masa 39 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari London ke Three Rivers District adalah kereta api yang berharga £6 - £14 dan mengambil masa 22 min.
Tidak, tiada bas terus dari London ke Three Rivers District. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari London Victoria dan tiba di Rickmansworth station melalui Heathrow Central Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 2m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari London Marylebone dan tiba di Rickmansworth. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara London dan Three Rivers District adalah 17 batu. Jarak jalan raya ialah 20.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari London ke Three Rivers District tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 22 min dan berharga £6 - £14.
kereta api dari London Marylebone ke Rickmansworth mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan London Three Rivers District ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen London Victoria.
Perkhidmatan London Three Rivers District ke kereta api, dikendalikan oleh Chiltern Railways, berlepas dari stesen London Marylebone.
Cara terbaik untuk bertolak dari London ke Three Rivers District adalah dengan kereta api yang mengambil masa 22 min dan berharga £6 - £14. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 725 bas, yang berharga £6 - £18 dan mengambil masa 2j 2m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Three Rivers District, England?
- Telefon
- +44 345 600 5165
- Tapak web
- chilternrailways.co.uk
Kereta api dari London Marylebone ke Rickmansworth
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £6–14
- Jadual di
- chilternrailways.co.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Baker Street station ke Rickmansworth station
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £2–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £4–6
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari London Victoria ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £4–6
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari London Victoria ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £10–16
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- 0344 800 44 11
- Tapak web
- arrivabus.co.uk
Bas dari Heathrow Central Bus Station ke Rickmansworth station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- arrivabus.co.uk
- Tempoh Purata
- 45 min
- Anggaran harga
- £110–140
YDriv Limited
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- ydriv.com
Sydenham Cars
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- sydenhamcars.co.uk
Palmers Green Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- palmersgreentaxiscabs.co.uk
One-Number Taxi
- Telefon
- +44 871 871 8710
- Tapak web
- the-london-taxi.com
London Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- londontaxiscabs.com
Licenced London Taxi
- Telefon
- +44 20 3633 1777
- Tapak web
- licensedlondontaxi.co.uk
Call London Taxi
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- calllondontaxi.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan London Three Rivers District ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Heathrow Central Bus Station.
Perkhidmatan London Three Rivers District ke kereta api, dikendalikan oleh Chiltern Railways, tiba di stesen Rickmansworth.
Ya, jarak pemanduan antara London ke Three Rivers District adalah 20 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 45 min untuk memandu dari London ke Three Rivers District.
Tempah tiket London Three Rivers District ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.















