Terdapat 4 cara untuk bertolak dari London ke Cross In Hand dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 51 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari London Charing Cross ke Tunbridge Wellstrain London Charing Cross - Tunbridge Wells / ...
- Naiki bas dari Railway Station ke Cross In Handbus 251 / ...
2 j 10 minPandu 50.5 bt
Paling murah- Pandu dari London ke Cross In Handcar 50.5 bt
1 j 20 min£13–18Bas, barisan 51 bas
- Naiki bas dari Blackfriars Station ke Trinity Theatrebus 788
- Naiki bas dari War Memorial ke Cross In Handbus 251 / ...
2 j 57 minKereta api
- Naiki kereta api dari East Croydon ke Uckfieldtrain London Bridge - Uckfield / ...
2 j 46 min£22–35
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari London ke Cross In Hand adalah pandu yang berharga £12 - £18 dan mengambil masa 1j 20m.
Cara terpantas untuk bergerak dari London ke Cross In Hand adalah pandu yang berharga £12 - £18 dan mengambil masa 1j 20m.
Tidak, tiada bas terus dari London ke Cross In Hand. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Blackfriars Station dan tiba di Cross In Hand melalui War Memorial. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 57m.
Jarak antara London dan Cross In Hand adalah 50 batu. Jarak jalan raya ialah 50.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari London ke Cross In Hand tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 51 bas yang memerlukan 2j 10m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 10m untuk bertolak dari London ke Cross In Hand, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan London Cross In Hand ke bas, dikendalikan oleh Centaur Coaches, berlepas dari stesen Blackfriars Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari London ke Cross In Hand adalah dengan bas dan barisan 51 bas yang mengambil masa 2j 57m dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £22 - £35 dan mengambil masa 2j 46m.
Perkhidmatan London Cross In Hand ke bas, dikendalikan oleh Centaur Coaches, tiba di stesen Trinity Theatre.
Ya, jarak pemanduan antara London ke Cross In Hand adalah 51 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 20m untuk memandu dari London ke Cross In Hand.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara London, England dan Cross In Hand, England?
- Telefon
- +44 345 322 7021
- Tapak web
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London Charing Cross ke Tunbridge Wells
- Tempoh Purata
- 58 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £9–23
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari East Croydon ke Uckfield
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £13–22
- Jadual di
- southernrailway.com
- Telefon
- +44 345 241 8000
- E-mel
- southeast.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Railway Station ke Cross In Hand
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari War Memorial ke Cross In Hand
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- +44 20 8300 3001
- E-mel
- info@centaurtravel.co.uk
- Tapak web
- centaurtravel.co.uk
Bas dari Blackfriars Station ke Trinity Theatre
- Tempoh Purata
- 1 j 44 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Jadual di
- centaurtravel.co.uk











