Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Lompoc ke Morro Strand State Beach dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Lompoc ke Morro Strand State Beach dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lompoc ke Morro Strand State Beach adalah bas yang berharga $6 - $9 dan mengambil masa 6j 8m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lompoc ke Morro Strand State Beach adalah pandu yang berharga $12 - $19 dan mengambil masa 1j 34m.
Tidak, tiada bas terus dari Lompoc ke Morro Strand State Beach. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lompoc Transit Hub dan tiba di Ocean & Old Creek melalui Santa Maria Transit Center, Government Center dan Morro Bay Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 8m.
Jarak antara Lompoc dan Morro Strand State Beach adalah 97 batu. Jarak jalan raya ialah 70.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lompoc ke Morro Strand State Beach tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 6j 8m dan berharga $6 - $9.
Ia mengambil masa lebih kurang 6j 8m untuk bertolak dari Lompoc ke Morro Strand State Beach, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lompoc Morro Strand State Beach ke bas, dikendalikan oleh Santa Maria Area Transit, berlepas dari stesen Lompoc Transit Hub.
Perkhidmatan Lompoc Morro Strand State Beach ke bas, dikendalikan oleh Santa Maria Area Transit, tiba di stesen Transit Center.
Ya, jarak pemanduan antara Lompoc ke Morro Strand State Beach adalah 71 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 34m untuk memandu dari Lompoc ke Morro Strand State Beach.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lompoc, CA, Amerika Syarikat dan Morro Strand State Beach, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 805.928.5624
- E-mel
- smrtcomments@cityofsantamaria.org
- Tapak web
- cityofsantamaria.org
Bas dari Lompoc Transit Hub ke Transit Center
- Tempoh Purata
- 1 j 18 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- cityofsantamaria.org
- Tapak web
- slorta.org
Bas dari Santa Maria Transit Center ke Government Center
- Tempoh Purata
- 1 j 14 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- $2–4
- Jadual di
- slo.connexionz.net
