Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Lombard ke The Loop (CTA) dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Lombard ke Chicago OTCUp-W
57 minPandu 21 bt
Paling murah- Pandu dari Lombard ke The Loop (CTA)21 bt
29 min$4–6Barisan 313 bas, barisan 20 bas
- Naiki bas dari Westmore-Meyers/Washington ke Lake St & Austin Blvd313
- Naiki bas dari Madison & Austin Terminal ke Halsted & Madison20
1 j 52 min$5–6Teksi
- Naiki teksi dari Lombard ke The Loop (CTA)21 bt
29 min$55–70
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lombard ke The Loop (CTA) adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lombard ke The Loop (CTA) adalah pandu yang berharga $3 - $6 dan mengambil masa 29 min.
Tidak, tiada bas terus dari Lombard ke The Loop (CTA). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Westmore-Meyers/Washington dan tiba di Halsted & Madison melalui Madison & Austin Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 52m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Lombard dan tiba di Chicago OTC. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 49 min.
Jarak antara Lombard dan The Loop (CTA) adalah 21 batu. Jarak jalan raya ialah 21.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lombard ke The Loop (CTA) tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 57 min dan berharga .
kereta api dari Lombard ke Chicago OTC mengambil masa 49 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Lombard The Loop (CTA) ke bas, dikendalikan oleh Pace Bus, berlepas dari stesen Westmore-Meyers/Washington.
Perkhidmatan Lombard The Loop (CTA) ke kereta api, dikendalikan oleh Metra, berlepas dari stesen Lombard.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lombard ke The Loop (CTA) adalah dengan kereta api yang mengambil masa 57 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 313 bas dan barisan 20 bas, yang berharga $5 - $6 dan mengambil masa 1j 52m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lombard, IL, Amerika Syarikat dan The Loop (CTA), IL, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 312-322-6777
- Tapak web
- metra.com
Kereta api dari Lombard ke Chicago OTC
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- ridertools.metrarail.com
- Telefon
- +1(847) 364-7223
- E-mel
- Passenger.Services@PaceBus.com
- Tapak web
- pacebus.com
Bas dari Westmore-Meyers/Washington ke Lake St & Austin Blvd
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- pacebus.com
- Adult
- $2–3
- Telefon
- +1 888-968-7282
- Tapak web
- transitchicago.com
Bas dari Madison & Austin Terminal ke Halsted & Madison
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $3
- Tempoh Purata
- 29 min
- Anggaran harga
- $55–70
Naerville Dupage Taxi
- Telefon
- +1 630-961-3232
- Tapak web
- napervilledupagetaxi.com
303 Taxi Naperville
- Telefon
- +1 630-303-0303
- Tapak web
- 303taxi.com
Taxi Green Cab
- Telefon
- +1 224-489-6259
- Tapak web
- elgintaxigreencab.com
A#1 Cab Service
- Telefon
- +1 847-888-3990
- Tapak web
- a1cabdispatch.com
303 Taxi Elgin
- Telefon
- +1 847-303-0303
- Tapak web
- 303taxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Lombard The Loop (CTA) ke bas, dikendalikan oleh Pace Bus, tiba di stesen Lake St & Austin Blvd.
Perkhidmatan Lombard The Loop (CTA) ke kereta api, dikendalikan oleh Metra, tiba di stesen Chicago OTC.
Ya, jarak pemanduan antara Lombard ke The Loop (CTA) adalah 21 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Lombard ke The Loop (CTA).






