Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Lockyer ke University of Western Australia Library dengan kapal terbang, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Terbang, barisan 950 bas
Terbaik- Terbang dari Albany (ALH) ke Lapangan Terbang Perth (PER)ALH - PER
- Naiki bas dari Wellington St Stand 10 ke Mounts Bay Rd Before Winthrop Av
2 j 14 min$269–457Bas
Paling murah- Naiki bas dari Proudlove Pde Transwa Albany ke Armadale Stn Transwa ArmadaleAlbany
8 j$64–85Pandu 412.4 km
- Pandu dari Lockyer ke University of Western Australia Library412.4 km
4 j 38 min$80–116
Lockyer ke University of Western Australia Library dengan bas, jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lockyer ke University of Western Australia Library adalah bas yang berharga $60 - $85 dan mengambil masa 8j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lockyer ke University of Western Australia Library adalah terbang dan barisan 950 bas yang berharga $260 - $460 dan mengambil masa 2j 14m.
Jarak antara Lockyer dan University of Western Australia Library adalah 406 km. Jarak jalan raya ialah 412.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lockyer ke University of Western Australia Library tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 8j dan berharga $60 - $85.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 14m untuk bertolak dari Lockyer ke University of Western Australia Library, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Lockyer ke University of Western Australia Library adalah 412 km. Ia mengambil masa lebih kurang 4j 38m untuk memandu dari Lockyer ke University of Western Australia Library.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lockyer, WA, Australia dan University of Western Australia Library, WA, Australia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Tapak web
- rex.com.au
Penerbangan dari Albany ke Lapangan Terbang Perth
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $240–420
- Telefon
- 13 62 13
- Tapak web
- transperth.wa.gov.au
Bas dari Wellington St Stand 10 ke Mounts Bay Rd Before Winthrop Av
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3–5
- Jadual di
- transperth.wa.gov.au
- Telefon
- 1300 662 205
- E-mel
- info@transwa.wa.gov.au
- Tapak web
- transwa.wa.gov.au
Bas dari Proudlove Pde Transwa Albany ke Armadale Stn Transwa Armadale
- Tempoh Purata
- 5 j 25 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $55–70
- Jadual di
- transwa.wa.gov.au
- Tempah di
- transwa.wa.gov.au






