Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Shrewsbury - Broad St At Sycamore Ave ke Port Authority Bus TerminalShore Points: To PABT via rt 35 / ...
1 j 52 min$30–45Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Little Silver ke New York Penn StationNjcl / ...
2 j 1 min$2–20Pandu 50.1 bt
- Pandu dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal50.1 bt
1 j 1 min$10–14
Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal adalah pandu yang berharga $9 - $14 dan mengambil masa 1j 1m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal adalah pandu yang berharga $9 - $14 dan mengambil masa 1j 1m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Shrewsbury - Broad St At Sycamore Ave dan tiba di Port Authority Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 29m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Little Silver dan tiba di 59 St-Columbus Circle melalui 34 St-Penn Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 1m.
Jarak antara Little Silver dan Manhattan Cruise Terminal adalah 101 batu. Jarak jalan raya ialah 50.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 52m dan berharga $30 - $45.
bas dari Shrewsbury - Broad St At Sycamore Ave ke Port Authority Bus Terminal mengambil masa 1j 29m termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan Little Silver Manhattan Cruise Terminal ke bas, dikendalikan oleh Academy Bus, berlepas dari stesen Shrewsbury - Broad St At Sycamore Ave.
Perkhidmatan Little Silver Manhattan Cruise Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Little Silver.
Cara terbaik untuk bertolak dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 52m dan berharga $30 - $45. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $2 - $20 dan mengambil masa 2j 1m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Little Silver, NJ, Amerika Syarikat dan Manhattan Cruise Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari Little Silver ke New York Penn Station
- Tempoh Purata
- 1 j 34 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–20
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–20
- Telefon
- +1 201-420-7000
- Tapak web
- academybus.com
Bas dari Shrewsbury - Broad St At Sycamore Ave ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 29 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $30–45
- Jadual di
- academybus.com
- Adult in app purchase
- $30–40
- Adult cash ticket
- $30–45
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Little Silver Manhattan Cruise Terminal ke bas, dikendalikan oleh Academy Bus, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Perkhidmatan Little Silver Manhattan Cruise Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen New York Penn Station.
Ya, jarak pemanduan antara Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal adalah 50 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 1m untuk memandu dari Little Silver ke Manhattan Cruise Terminal.
