Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari SM Lipa Grand Terminal ke Manila Kamias Jam LinerKamias
2 j 24 min₱150–190Bas melalui Lipa City
Paling murah- Naiki bas dari Lipa City ke Manila Cubao
3 j 19 min₱110–180Pandu 84.7 km
- Pandu dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal84.7 km
1 j 7 min₱646–932Teksi
- Naiki teksi dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal84.7 km
1 j 7 min₱1,300–1,600
Lipa ke Araneta Center Bus Terminal dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal adalah bas melalui Lipa City yang berharga ₱110 - ₱180 dan mengambil masa 3j 19m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal adalah pandu yang berharga ₱600 - ₱950 dan mengambil masa 1j 7m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari SM Lipa Grand Terminal dan tiba di Manila Kamias Jam Liner. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j.
Jarak antara Lipa dan Araneta Center Bus Terminal adalah 87 km. Jarak jalan raya ialah 84.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 2j 24m dan berharga ₱150 - ₱190.
bas dari SM Lipa Grand Terminal ke Manila Kamias Jam Liner mengambil masa 2j termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Lipa Araneta Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jam, berlepas dari stesen SM Lipa Grand Terminal.
Perkhidmatan Lipa Araneta Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jam, tiba di stesen Manila Kamias Jam Liner.
Ya, jarak pemanduan antara Lipa ke Araneta Center Bus Terminal adalah 85 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 7m untuk memandu dari Lipa ke Araneta Center Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lipa, Filipina dan Araneta Center Bus Terminal, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +63 917 852 6637
- E-mel
- jamliner.marketing@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari SM Lipa Grand Terminal ke Manila Kamias Jam Liner
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱150–190
- Jadual di
- jamlinerbus.com
- Tempah di
- facebook.com
- Telefon
- (+63 43) 723-9033
- E-mel
- info@alpsthebus.com
- Tapak web
- alps.alpsthebus.ph
Bas dari Lipa City ke Manila Cubao
- Tempoh Purata
- 3 j 3 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱110–180
- Jadual di
- alps.alpsthebus.ph
- Tempoh Purata
- 1 j 7 min
- Anggaran harga
- ₱1,300–1,600
Royal HM Taxi Services, Inc.
- Telefon
- (02) 8836 1403
Sn. Pifl Toda
- Telefon
- 0905 252 6366
iDOL Taxi
- Telefon
- 0970 319 2276
- Tapak web
- facebook.com







