Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Limoges ke Azat-le-Ris dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Limoges Benedictins ke Lathustrain Ter
1 j 19 min€33–49Pandu 63.7 km
Paling murah- Pandu dari Limoges ke Azat-le-Riscar 63.7 km
59 min€10–15Bas
- Naiki bas dari Limoges Benedictins ke Lathusbus Autocar
1 j 47 min€34–44Teksi
- Naiki teksi dari Limoges ke Azat-le-Ristaxi 63.7 km
59 min€130–160
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Limoges ke Azat-le-Ris adalah pandu yang berharga €10 - €15 dan mengambil masa 59 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Limoges ke Azat-le-Ris adalah pandu yang berharga €10 - €15 dan mengambil masa 59 min.
Tidak, tiada bas terus dari Limoges ke Azat-le-Ris. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Limoges Benedictins dan tiba di Lathus melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 47m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Limoges ke Azat-le-Ris. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Limoges Benedictins dan tiba di Lathus melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 19m.
Jarak antara Limoges dan Azat-le-Ris adalah 82 km. Jarak jalan raya ialah 63.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Limoges ke Azat-le-Ris tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 19m dan berharga €30 - €50.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 19m untuk bertolak dari Limoges ke Azat-le-Ris, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Limoges Azat-le-Ris ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari stesen Limoges Benedictins.
Perkhidmatan Limoges Azat-le-Ris ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Limoges Benedictins.
Cara terbaik untuk bertolak dari Limoges ke Azat-le-Ris adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 19m dan berharga €30 - €50. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €30 - €45 dan mengambil masa 1j 47m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Limoges, Perancis dan Azat-le-Ris, Perancis?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Limoges Benedictins ke Lathus
- Tempoh Purata
- 1 j 9 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €12–25
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- 3635
- Tapak web
- sncf-connect.com
Bas dari Limoges Benedictins ke Lathus
- Tempoh Purata
- 1 j 37 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €13–19
- Jadual di
- sncf-connect.com
- Tempoh Purata
- 59 min
- Anggaran harga
- €130–160
Sofie Taxi Couzeix
- Telefon
- +33 5 55 79 45 58
- Tapak web
- sofie-taxi.business.site
Limoges Taxis
- Telefon
- +33 5 55 38 38 38
- Tapak web
- taxis87.com
Hocine Kamel
- Telefon
- +33 9 52 77 19 02
Allo Artisans Limoges Taxis (AALT)
- Telefon
- +33 5 55 38 38 38
- Tapak web
- reservation.taxis-limoges.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Limoges Azat-le-Ris ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di stesen Lathus.
Perkhidmatan Limoges Azat-le-Ris ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Lathus.
Ya, jarak pemanduan antara Limoges ke Azat-le-Ris adalah 64 km. Ia mengambil masa lebih kurang 59 min untuk memandu dari Limoges ke Azat-le-Ris.









