Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Libramont ke GrupontL / ...
20 min€4–7Bas
Paling murah- Naiki bas dari LIBRAMONT Maison Communale ke AWENNE Eglise162b
40 min€2–4Teksi
- Naiki teksi dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon24.7 km
26 min€50–65Pandu 24.7 km
- Pandu dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon24.7 km
26 min€4–6
Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon adalah bas yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 40 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon adalah kereta api yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari LIBRAMONT Maison Communale dan tiba di AWENNE Eglise. Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Libramont dan tiba di Grupont. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Jarak antara Libramont-Chevigny dan Barrière de Champlon adalah 24 km. Jarak jalan raya ialah 24.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 20 min dan berharga €4 - €7.
kereta api dari Libramont ke Grupont mengambil masa 20 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Libramont-Chevigny Barrière de Champlon ke bas, dikendalikan oleh Transport En Commun (TEC), berlepas dari stesen LIBRAMONT Maison Communale.
Perkhidmatan Libramont-Chevigny Barrière de Champlon ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), berlepas dari stesen Libramont.
Cara terbaik untuk bertolak dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon adalah dengan kereta api yang mengambil masa 20 min dan berharga €4 - €7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 40 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Libramont-Chevigny, Belgium dan Barrière de Champlon, Belgium?
- Telefon
- +32 70 79 79 79
- Tapak web
- belgiantrain.be
Kereta api dari Libramont ke Grupont
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- belgiantrain.be
- 2nd Class
- €4–7
- 1st Class
- €7–10
- Telefon
- 081 322711
- Tapak web
- letec.be
Bas dari LIBRAMONT Maison Communale ke AWENNE Eglise
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- letec.be
- Tempoh Purata
- 26 min
- Anggaran harga
- €50–65
Taxis Dasati S.àr.l
- Telefon
- +352 27 99 17 63
- Tapak web
- taxis-dasati-sarl.business.site
Taxi lux Ardenne BASTOGNE
- Telefon
- +32 475 42 41 71
- Tapak web
- taxi-marche-libramont.be
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Libramont-Chevigny Barrière de Champlon ke bas, dikendalikan oleh Transport En Commun (TEC), tiba di stesen AWENNE Eglise.
Perkhidmatan Libramont-Chevigny Barrière de Champlon ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), tiba di stesen Grupont.
Ya, jarak pemanduan antara Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Libramont-Chevigny ke Barrière de Champlon.
Tempah tiket Libramont-Chevigny Barrière de Champlon ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.












