Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Leopold Museum ke Vienna State Opera dengan bas, teksi, jalan kaki, kereta api bawah tanah, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Museumsquartier ke Oper/Karlsplatzbus N46 / ...
9 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Leopold Museum ke Vienna State Operataxi 1.2 km
1 min€5–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Leopold Museum ke Vienna State Operawalk 970 m
11 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Museumsquartier ke Karlsplatzsubway U2
9 min€3Barisan 1 trem
- Naiki trem dari Burgring ke Oper/Karlsplatztram 1 / ...
11 min€3
Leopold Museum ke Vienna State Opera dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Leopold Museum ke Vienna State Opera adalah bas yang berharga €3 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Leopold Museum ke Vienna State Opera adalah teksi yang berharga €5 - €7 dan mengambil masa 1 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Museumsquartier dan tiba di Oper/Karlsplatz. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Museumsquartier dan tiba di Karlsplatz. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Jarak antara Leopold Museum dan Vienna State Opera adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Leopold Museum ke Vienna State Opera tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 9 min dan berharga €3.
bas dari Museumsquartier ke Oper/Karlsplatz mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Leopold Museum Vienna State Opera ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Museumsquartier.
Perkhidmatan Leopold Museum Vienna State Opera ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Museumsquartier.
Perkhidmatan Leopold Museum Vienna State Opera ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Oper/Karlsplatz.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Leopold Museum, Austria dan Vienna State Opera, Austria?
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Kereta api bawah tanah dari Museumsquartier ke Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
Trem dari Burgring ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Bas dari Museumsquartier ke Oper/Karlsplatz
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Tempoh Purata
- 1 min
- Anggaran harga
- €5–7
Taxi 40100
- Telefon
- +43 1 40100
- Tapak web
- taxi40100.at
Taxi 13300
- Telefon
- +43 1 31300
- Tapak web
- taxi31300.at
Horn KEG
- Telefon
- +43 1 9610498
- Tapak web
- taxi-horn.at
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Leopold Museum Vienna State Opera ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Karlsplatz.



