Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Lebrija ke Minas de Riotinto dengan kereta api, teksi, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, teksi
Terbaik- Naiki kereta api dari Lebrija ke Sevilla-Santa Justa
- Naiki kereta api dari Sevilla-Santa Justa ke Villarrasa
- Naiki teksi dari Villarrasa ke Minas de Riotinto
3 j 50 min€82–100Bas
Paling murah- Naiki bas dari Lebrija ke Sevilla, Estación de AutobusesM-965 / ...
- Naiki bas dari Sevilla, Estación de Autobuses ke Minas de Ríotinto
4 j 15 min€17–20Pandu 146.2 km
- Pandu dari Lebrija ke Minas de Riotinto146.2 km
1 j 52 min€23–33
Lebrija ke Minas de Riotinto dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lebrija ke Minas de Riotinto adalah bas yang berharga €16 - €21 dan mengambil masa 4j 15m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lebrija ke Minas de Riotinto adalah pandu yang berharga €22 - €35 dan mengambil masa 1j 52m.
Tidak, tiada bas terus dari Lebrija ke Minas de Riotinto. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lebrija dan tiba di Minas de Ríotinto melalui Sevilla, Estación de Autobuses. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 15m.
Jarak antara Lebrija dan Minas de Riotinto adalah 207 km. Jarak jalan raya ialah 146.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lebrija ke Minas de Riotinto tanpa kereta adalah dengan kereta api dan teksi yang memerlukan 3j 50m dan berharga €80 - €100.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 50m untuk bertolak dari Lebrija ke Minas de Riotinto, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lebrija Minas de Riotinto ke bas, dikendalikan oleh Damas, berlepas dari stesen Lebrija.
Perkhidmatan Lebrija Minas de Riotinto ke bas, dikendalikan oleh Damas, tiba di stesen Sevilla, Estación de Autobuses.
Ya, jarak pemanduan antara Lebrija ke Minas de Riotinto adalah 146 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 52m untuk memandu dari Lebrija ke Minas de Riotinto.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lebrija, Sepanyol dan Minas de Riotinto, Sepanyol?
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Lebrija ke Sevilla-Santa Justa
Kereta api dari Sevilla-Santa Justa ke Villarrasa
- Telefon
- +34 959 256 900
- E-mel
- servcliente@damas-sa.es
- Tapak web
- damas-sa.es
Bas dari Lebrija ke Sevilla, Estación de Autobuses
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €6–11
- Jadual di
- damas-sa.es
Bas dari Sevilla, Estación de Autobuses ke Minas de Ríotinto
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €10
- Jadual di
- damas-sa.es
- Tempoh Purata
- 56 min
- Anggaran harga
- €65–80
Taxi Almonte
- Telefon
- +34 667 622 073
- Tapak web
- taxialmonte.com
Taxi 24 horas en Almonte, en El Rocío y en Matalascañas
- Telefon
- +34 603 04 14 24
Taxi Peñate
- Telefon
- +34 959 30 51 50











