Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Le Rheu ke Gare de Rennes dengan bas, teksi, kereta, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 54 bas
Terbaik- Naiki bas dari Bouleaux ke Charles de Gaulle54
41 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Le Rheu ke Gare de Rennes10.8 km
15 min€24–29Pandu 10.8 km
- Pandu dari Le Rheu ke Gare de Rennes10.8 km
15 min€2–3Barisan 54 bas melalui Pont de Bretagne
- Naiki bas dari Genêts ke Pont de Bretagne54 / ...
44 min€2Berkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Le Rheu ke Rennes9.7 km
44 min€2
Le Rheu ke Gare de Rennes dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Le Rheu ke Gare de Rennes adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 dan mengambil masa 44 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Le Rheu ke Gare de Rennes adalah teksi yang berharga €24 - €29 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bouleaux dan tiba di Charles de Gaulle. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara Le Rheu dan Gare de Rennes adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 10.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Le Rheu ke Gare de Rennes tanpa kereta adalah dengan barisan 54 bas yang memerlukan 41 min dan berharga €2.
barisan 54 bas dari Bouleaux ke Charles de Gaulle mengambil masa 31 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Le Rheu Gare de Rennes ke bas, dikendalikan oleh STAR - Rennes, berlepas dari stesen Bouleaux.
Perkhidmatan Le Rheu Gare de Rennes ke bas, dikendalikan oleh STAR - Rennes, tiba di stesen Charles de Gaulle.
Ya, jarak pemanduan antara Le Rheu ke Gare de Rennes adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Le Rheu ke Gare de Rennes.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Le Rheu dan Gare de Rennes. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Le Rheu, Perancis dan Gare de Rennes, Perancis?
- Telefon
- 0805 30 50 65
- Tapak web
- star.fr
Bas dari Bouleaux ke Charles de Gaulle
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- star.fr
Bas dari Genêts ke Pont de Bretagne
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- star.fr
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Le Rheu ke Rennes
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- blablacar.com
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- €24–29
Taxi Rennes
- Telefon
- +33 6 68 94 52 41
- Tapak web
- taxirennes.com
Rennes-taxi35
- Telefon
- +33 2 30 02 51 39
- Tapak web
- rennes-taxi.com
MK Taxi Rennes
- Telefon
- +33 6 50 61 90 10
- Tapak web
- taxis-rennes.fr
All City Taxi Rennes
- Telefon
- +33 6 63 38 85 11
- Tapak web
- taxirennes.taxi
