Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Le Meridien Visconti Rome ke NH Collection Roma Giustiniano, Rome dengan bas atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Le Meridien Visconti Rome ke NH Collection Roma Giustiniano, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Le Meridien Visconti Rome ke NH Collection Roma Giustiniano, Rome adalah barisan 492 bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Le Meridien Visconti Rome ke NH Collection Roma Giustiniano, Rome adalah barisan 492 bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari P.Za Cavour dan tiba di Crescenzio/Terenzio. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Le Meridien Visconti Rome dan NH Collection Roma Giustiniano, Rome adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Le Meridien Visconti Rome ke NH Collection Roma Giustiniano, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 492 bas yang memerlukan 9 min dan berharga €1 - €7.
barisan 492 bas dari P.Za Cavour ke Crescenzio/Terenzio mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Le Meridien Visconti Rome NH Collection Roma Giustiniano, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen P.Za Cavour.
Perkhidmatan Le Meridien Visconti Rome NH Collection Roma Giustiniano, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Crescenzio/Terenzio.
Tempah tiket Le Meridien Visconti Rome NH Collection Roma Giustiniano, Rome ke bas anda dalam talian dengan Distribusion.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Le Meridien Visconti Rome, Itali dan NH Collection Roma Giustiniano, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari P.Za Cavour ke Crescenzio/Terenzio
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7


