Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Dr. Santos Station ke Gil Puyat Station
42 min₱26–31Bas
- Naiki bas dari Alabang-Zapote Road / Villa Cristina Ave Intersection, Las Piñas City, Manila ke Taft Ave, Lungsod ng PasayAlabang Lawton via Zapote Coastal Rd / ...
1 j 11 min₱100–150Teksi
- Naiki teksi dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal14.8 km
14 min₱270–320Pandu 14.8 km
- Pandu dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal14.8 km
14 min₱114–164
Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal adalah kereta api yang berharga ₱26 - ₱31 dan mengambil masa 42 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₱270 - ₱320 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Alabang-Zapote Road / Villa Cristina Ave Intersection, Las Piñas City, Manila dan tiba di Taft Ave, Lungsod ng Pasay. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 11m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Dr. Santos Station dan tiba di Gil Puyat Station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 42 min.
Jarak antara Las Piñas dan Jam Liner Buendia Bus Terminal adalah 9 km. Jarak jalan raya ialah 14.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 42 min dan berharga ₱26 - ₱31.
kereta api dari Dr. Santos Station ke Gil Puyat Station mengambil masa 42 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Las Piñas Jam Liner Buendia Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Alabang-Zapote Road / Villa Cristina Ave Intersection, Las Piñas City, Manila.
Perkhidmatan Las Piñas Jam Liner Buendia Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen Dr. Santos Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal adalah dengan kereta api yang mengambil masa 42 min dan berharga ₱26 - ₱31. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱100 - ₱150 dan mengambil masa 1j 11m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Las Piñas, Filipina dan Jam Liner Buendia Bus Terminal, Filipina?
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Dr. Santos Station ke Gil Puyat Station
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱26–31
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Alabang-Zapote Road / Villa Cristina Ave Intersection, Las Piñas City, Manila ke Taft Ave, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱100–150
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- ₱270–320
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Las Piñas Jam Liner Buendia Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Taft Ave, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan Las Piñas Jam Liner Buendia Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen Gil Puyat Station.
Ya, jarak pemanduan antara Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Las Piñas ke Jam Liner Buendia Bus Terminal.





