Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Johor Larkin Terminal ke Melaka Sentral
3 j 15 minRM 22–40Pandu 207.3 km
- Pandu dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal207.3 km
2 j 15 minRM 36–52Teksi
- Naiki teksi dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal207.3 km
2 j 15 minRM 340–410Bas melalui Bandar Maharani
- Naiki bas dari JB Larkin Terminal ke Muar
- Naiki bas dari Muar ke Melaka Sentral
5 j 1 minRM 22–26
Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal adalah bas melalui Bandar Maharani yang berharga RM 22 - RM 26 dan mengambil masa 5j 1m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal adalah pandu yang berharga RM 35 - RM 55 dan mengambil masa 2j 15m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Johor Larkin Terminal dan tiba di Melaka Sentral. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3j 15m.
Jarak antara Larkin Sentral dan Sentral Melaka Terminal adalah 207 km. Jarak jalan raya ialah 207.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3j 15m dan berharga RM 22 - RM 40.
bas dari Johor Larkin Terminal ke Melaka Sentral mengambil masa 3j 15m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 3 jam.
Perkhidmatan Larkin Sentral Sentral Melaka Terminal ke bas, dikendalikan oleh KKKL Express, berlepas dari stesen Johor Larkin Terminal.
Perkhidmatan Larkin Sentral Sentral Melaka Terminal ke bas, dikendalikan oleh KKKL Express, tiba di stesen Melaka Sentral.
Ya, jarak pemanduan antara Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal adalah 207 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 15m untuk memandu dari Larkin Sentral ke Sentral Melaka Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Larkin Sentral, Malaysia dan Sentral Melaka Terminal, Malaysia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 012-708 2999
- E-mel
- enquiry@kkkl.com.my
- Tapak web
- kkklexpress.com
Bas dari Johor Larkin Terminal ke Melaka Sentral
- Tempoh Purata
- 3 j 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 22–26
- Jadual di
- kkklexpress.com
- Tempah di
- easybook.com
- Telefon
- +604 332 5815
- E-mel
- kpbekspress@outlook.com
- Tapak web
- kpbekspres.com
Bas dari Johor Larkin Terminal ke Melaka Sentral
- Tempoh Purata
- 3 j 12 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- RM 30–40
- Jadual di
- kpbekspres.com
- Telefon
- +606 952 0642
- E-mel
- expressmayangsari@yahoo.com
- Tapak web
- mayangsariexpress.com.my
Bas dari JB Larkin Terminal ke Muar
- Tempoh Purata
- 2 j 53 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- RM 17–20
- Jadual di
- mayangsariexpress.com.my
- Tempah di
- easybook.com
Bas dari Muar ke Melaka Sentral
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- RM 5–6
- Jadual di
- mayangsariexpress.com.my
- Tempah di
- easybook.com
- Tempoh Purata
- 2 j 15 min
- Anggaran harga
- RM 340–410
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +60 7-332 2852
- Tapak web
- comforttaxi.com.my







