Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi dengan bas, teksi, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bus dari Lentotie E ke Porokulma Ebus Elves Express Napapiiri - Rovaniemi lentoasema - Rovaniemi
15 min€1–2Teksi
- Naiki taxi dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemitaxi 8.5 km
7 min€24–30Airport Transfer
- Naiki rideshare dari Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi8.5 km
7 minPandu 8.5 km
- Pandu dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemicar 8.5 km
7 min€2–3Bas melalui Rautatieasema T
- Naiki bus dari Lentoasema ke Rautatieasema Tbus Elves Express Napapiiri - Rovaniemi lentoasema - Rovaniemi / ...
34 min€1–3
Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi dengan bas dan jalan kaki
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi adalah bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi adalah teksi yang berharga €24 - €30 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Lentotie E dan tiba di Porokulma E. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) dan First Aparthotel Dasher, Rovaniemi adalah 8 km. Jarak jalan raya ialah 8.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 15 min dan berharga €1 - €2.
bas dari Lentotie E ke Porokulma E mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) First Aparthotel Dasher, Rovaniemi ke bas, dikendalikan oleh Kutilan Liikenne Oy, berlepas dari stesen Lentotie E.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) First Aparthotel Dasher, Rovaniemi ke bas, dikendalikan oleh Kutilan Liikenne Oy, tiba di stesen Porokulma E.
Ya, jarak pemanduan antara Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi adalah 8 km. Ia mengambil masa lebih kurang 7 min untuk memandu dari Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN) dan First Aparthotel Dasher, Rovaniemi. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lapangan Terbang Rovaniemi (RVN), Finland dan First Aparthotel Dasher, Rovaniemi, Finland?
- Telefon
- +358 16 364 300
- E-mel
- info@kutilan.fi
- Tapak web
- kutilan.fi
Bas dari Lentotie E ke Porokulma E
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- kutilan.fi
Bas dari Lentoasema ke Rautatieasema T
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- kutilan.fi
- Tapak web
- https://www.mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Rovaniemi (RVN) ke First Aparthotel Dasher, Rovaniemi
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €24–30
Rovaniemen Aluetaksi Oy
- Telefon
- +358 600 14000
- Tapak web
- taksirovaniemi.fi
