Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino dengan bas, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 160 bas
Terbaik- Naiki bus dari Rimini FS ke Torellobus 160
1 j 32 min€3–5Airport Transfer
- Naiki rideshare dari Rimini (RMI) ke San Marino23.8 km
28 minPandu 23.8 km
- Pandu dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marinocar 23.8 km
28 min€4–6Barisan 124 bas, bas
- Naiki bus dari Viale Losanna ke Rimini - Via Romabus 124
- Naiki bus dari Rimini - Via Roma ke Via Dognanabus 16
1 j 38 min€6–9Barisan 124 bas, barisan 160 bas
- Naiki bus dari Viale Losanna ke Riminibus 124
- Naiki bus dari Rimini FS ke Torellobus 160
1 j 44 min€4–6
Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino dengan kereta api dan bas
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino adalah barisan 160 bas yang berharga €2 - €5 dan mengambil masa 1j 32m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino adalah pandu yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 28 min.
Tidak, tiada bas terus dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rimini FS dan tiba di Torello melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 32m.
Jarak antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan San Marino adalah 27 km. Jarak jalan raya ialah 23.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino tanpa kereta adalah dengan barisan 160 bas yang memerlukan 1j 32m dan berharga €2 - €5.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 32m untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rimini (RMI) San Marino ke bas, dikendalikan oleh Start Romagna, berlepas dari stesen Rimini FS.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rimini (RMI) San Marino ke bas, dikendalikan oleh Start Romagna, tiba di stesen Torello.
Ya, jarak pemanduan antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk memandu dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke San Marino.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan San Marino. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lapangan Terbang Rimini (RMI), Itali dan San Marino?
- Telefon
- 0541 300811
- E-mel
- servizioclienti@startromagna.it
- Tapak web
- startromagna.it
Bas dari Rimini FS ke Torello
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €2–4
Bas dari Viale Losanna ke Rimini - Via Roma
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €1–3
Bas dari Rimini - Via Roma ke Via Dognana
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €4–7
Bas dari Viale Losanna ke Rimini
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €1–3
Bas dari Rimini FS ke Torello
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €2–4
- Tapak web
- https://www.mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Rimini (RMI) ke San Marino
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- atas permintaan






