Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini dengan bas, teksi, berkongsi kenderaan, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Miramare ke Bellariva11
13 min€1–5Barisan 124 bas
- Naiki bas dari Viale Losanna ke Rimini Ospedale124
23 min€2–3Teksi
- Naiki teksi dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini4.6 km
6 min€11–14Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Rimini-RMI ke Hotel Tilmar, Rimini4.6 km
6 minJalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini4.2 km
50 min
Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini adalah barisan 124 bas yang berharga €2 - €3 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini adalah teksi yang berharga €11 - €14 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Miramare dan tiba di Bellariva. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan Hotel Tilmar, Rimini adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lapangan Terbang Rimini (RMI) ke Hotel Tilmar, Rimini tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 13 min dan berharga €1 - €5.
bas dari Miramare ke Bellariva mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rimini (RMI) Hotel Tilmar, Rimini ke bas, dikendalikan oleh Start Romagna, berlepas dari stesen Miramare.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Rimini (RMI) Hotel Tilmar, Rimini ke bas, dikendalikan oleh Start Romagna, tiba di stesen Bellariva.
Tempah tiket Lapangan Terbang Rimini (RMI) Hotel Tilmar, Rimini ke bas anda dalam talian dengan FlixBus.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Lapangan Terbang Rimini (RMI) dan Hotel Tilmar, Rimini. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lapangan Terbang Rimini (RMI), Itali dan Hotel Tilmar, Rimini, Itali?
- Telefon
- 0541 300811
- E-mel
- servizioclienti@startromagna.it
- Tapak web
- startromagna.it
Bas dari Miramare ke Bellariva
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €1–3
Bas dari Viale Losanna ke Rimini Ospedale
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €2–3
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Miramare ke Bellariva
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- flixbus.fr
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Rimini-RMI ke Hotel Tilmar, Rimini
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- €11–14
Taxi-transfer-riviera Rimini
- Telefon
- +39 39 288 60 407
Radio Taxi Rimini
- Telefon
- +39 0541 50020
- Tapak web
- radiotaxirimini.it
NCC Driver Taxi Rimini
- Telefon
- +39 36 613 29 141
Giringiro Autoservizi
- Telefon
- +39 0541 178 8000
- Tapak web
- giringiroravennancc.it









