Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 511 bas
Terbaik- Naiki bas dari Belfast International Airport ke Nelson Street Bus Lane300a / ...
- Naiki bas dari Lanyon Place [bus stop] ke Belfast Road11 / ...
2 j 2 minPandu 23.4 bt
Paling murah- Pandu dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber23.4 bt
37 min£6–9Teksi
- Naiki teksi dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber23.4 bt
37 min£50–60
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber adalah pandu yang berharga £5 - £9 dan mengambil masa 37 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber adalah pandu yang berharga £5 - £9 dan mengambil masa 37 min.
Jarak antara Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) dan Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber adalah 28 batu. Jarak jalan raya ialah 23.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 511 bas yang memerlukan 2j 2m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 2m untuk bertolak dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber adalah 23 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 37 min untuk memandu dari Lapangan Terbang Aldergrove (BFS) ke Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lapangan Terbang Aldergrove (BFS), Ireland Utara dan Cosy log cabin with views of Scrabo tower, Comber, Ireland Utara?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +44 28 9066 6630
- Tapak web
- translink.co.uk
Bas dari Belfast International Airport ke Nelson Street Bus Lane
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £8–12
- Jadual di
- translink.co.uk
Bas dari Lanyon Place [bus stop] ke Belfast Road
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- translink.co.uk
- Tempoh Purata
- 37 min
- Anggaran harga
- £50–60
Crumlin Taxis
- Telefon
- +44 28 9445 4647
Crumlin Cab Co
- Telefon
- +44 28 9445 2181
Regency Cabs & Couriers
- Telefon
- +44 28 9446 6666
Bridge Taxis
- Telefon
- +44 28 9446 0666
A1 Taxis Antrim
- Telefon
- +44 28 9446 7222





