Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Lampugnano ke via solari via stendhal dengan kereta api bawah tanah, trem, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah, barisan 14 trem
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Lampugnano ke Cadorna Fn M11
- Naiki trem dari v.le coni zugna via solari ke via solari via stendhal14
27 min€4–6Barisan 1 kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Lampugnano ke Pagano1
29 min€1–2Barisan 68 bas
- Naiki bas dari via diomede via sant'elia ke p.za del rosario68
30 min€1–2Teksi
- Naiki teksi dari Lampugnano ke via solari via stendhal5.6 km
7 min€11–14Barisan 68 bas melalui via foppa via california
- Naiki bas dari via diomede via sant'elia ke via foppa via california68
31 min€1–2Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Lampugnano ke via solari via stendhal5 km
1 j
Lampugnano ke via solari via stendhal dengan kereta api bawah tanah dan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lampugnano ke via solari via stendhal adalah barisan 1 kereta api bawah tanah yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lampugnano ke via solari via stendhal adalah teksi yang berharga €11 - €14 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari via diomede via sant'elia dan tiba di p.za del rosario. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Lampugnano dan tiba di Pagano. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Lampugnano dan via solari via stendhal adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lampugnano ke via solari via stendhal tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah dan barisan 14 trem yang memerlukan 27 min dan berharga €3 - €6.
Ia mengambil masa lebih kurang 27 min untuk bertolak dari Lampugnano ke via solari via stendhal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Lampugnano via solari via stendhal ke bas, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen via diomede via sant'elia.
Perkhidmatan Lampugnano via solari via stendhal ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen Lampugnano.
Perkhidmatan Lampugnano via solari via stendhal ke bas, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen p.za del rosario.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lampugnano, Itali dan via solari via stendhal, Lombardia, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Lampugnano ke Cadorna Fn M1
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Trem dari v.le coni zugna via solari ke via solari via stendhal
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Lampugnano ke Pagano
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Bas dari via diomede via sant'elia ke p.za del rosario
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Bas dari via diomede via sant'elia ke via foppa via california
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €11–14
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353
Lagi Soalan dan Jawapan
via solari via stendhal 1j belakang Lampugnano. Ia kini 1:38 PM di Lampugnano dan 12:38 PM di via solari via stendhal.
Perkhidmatan Lampugnano via solari via stendhal ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen Cadorna Fn M1.






