Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Lafayette Av ke 42 St-Port Authority Bus TerminalA / ...
24 minPandu 5.9 bt
Paling murah- Pandu dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal5.9 bt
14 min$2Teksi
- Naiki teksi dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal5.9 bt
14 min$29–35
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal adalah pandu yang berharga $1 - $2 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $29 - $35 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Lafayette Av dan tiba di 42 St-Port Authority Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Jarak antara Lafayette Av dan Port Authority Bus Terminal adalah 7 batu. Jarak jalan raya ialah 5.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 24 min dan berharga .
kereta api bawah tanah dari Lafayette Av ke 42 St-Port Authority Bus Terminal mengambil masa 24 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Lafayette Av Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen Lafayette Av.
Perkhidmatan Lafayette Av Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen 42 St-Port Authority Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal adalah 6 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Lafayette Av ke Port Authority Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lafayette Av, NY, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- $29–35
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
