Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Ladispoli ke Re Di Roma dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Ladispoli-Cerveteri ke Roma TuscolanaRe / ...
59 min€4–7Bas
- Naiki bas dari LADISPOLI | Via Flavia Via La Spezia # f5945 ke ROMA | Capolinea Cornelia # f1Aa91d / ...
- Naiki bas dari Emo/Di Bartolo ke Appia-Re Di RomanMA
2 j 24 min€4–17Pandu 42.4 km
- Pandu dari Ladispoli ke Re Di Roma42.4 km
41 min€7–10Teksi
- Naiki teksi dari Ladispoli ke Re Di Roma42.4 km
41 min€80–100
Ladispoli ke Re Di Roma dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ladispoli ke Re Di Roma adalah kereta api yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 59 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ladispoli ke Re Di Roma adalah pandu yang berharga €6 - €10 dan mengambil masa 41 min.
Tidak, tiada bas terus dari Ladispoli ke Re Di Roma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari LADISPOLI | Via Flavia Via La Spezia # f5945 dan tiba di Appia-Re Di Roma melalui Cornelia dan Emo/Di Bartolo. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 24m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Ladispoli-Cerveteri dan tiba di Roma Tuscolana. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 47 min.
Jarak antara Ladispoli dan Re Di Roma adalah 45 km. Jarak jalan raya ialah 42.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ladispoli ke Re Di Roma tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 59 min dan berharga €4 - €7.
kereta api dari Ladispoli-Cerveteri ke Roma Tuscolana mengambil masa 47 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Ladispoli Re Di Roma ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari stesen LADISPOLI | Via Flavia Via La Spezia # f5945.
Perkhidmatan Ladispoli Re Di Roma ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., berlepas dari stesen Ladispoli-Cerveteri.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ladispoli ke Re Di Roma adalah dengan kereta api yang mengambil masa 59 min dan berharga €4 - €7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €4 - €17 dan mengambil masa 2j 24m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ladispoli, Itali dan Re Di Roma, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Ladispoli-Cerveteri ke Roma Tuscolana
- Tempoh Purata
- 47 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- 800 174 471
- Tapak web
- servizi.cotralspa.it
Bas dari LADISPOLI | Via Flavia Via La Spezia # f5945 ke ROMA | Capolinea Cornelia # f1
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- servizi.cotralspa.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Emo/Di Bartolo ke Appia-Re Di Roma
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 41 min
- Anggaran harga
- €80–100
Taxi Med
- Telefon
- +39 339 277 3491
- Tapak web
- taximed.com
Civitavecchia Taxi
- Telefon
- +39 347 758 2323
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Ladispoli Re Di Roma ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di stesen ROMA | Capolinea Cornelia # f1.
Perkhidmatan Ladispoli Re Di Roma ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., tiba di stesen Roma Tuscolana.
Ya, jarak pemanduan antara Ladispoli ke Re Di Roma adalah 42 km. Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk memandu dari Ladispoli ke Re Di Roma.
Tempah tiket Ladispoli Re Di Roma ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.










