Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Labrador ke The Spit dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 713 bas
Terbaik- Naiki bas dari Whiting St at Government Road ke Scarborough St at Marshall Lane713
12 min$1Teksi
- Naiki teksi dari Labrador ke The Spit8 km
8 min$22–27Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Labrador ke The Spit5.5 km
1 j 4 minBarisan 713 bas, barisan 704 bas
- Naiki bas dari Whiting St at Government Road ke Nind St near Chapel St713
- Naiki bas dari Scarborough St at Southport Transit Centre ke Sea World704
38 min$2
Labrador ke The Spit dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Labrador ke The Spit adalah barisan 713 bas yang berharga $1 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Labrador ke The Spit adalah teksi yang berharga $22 - $27 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Whiting St at Government Road dan tiba di Scarborough St at Marshall Lane. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Labrador dan The Spit adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Labrador ke The Spit tanpa kereta adalah dengan barisan 713 bas yang memerlukan 12 min dan berharga $1.
barisan 713 bas dari Whiting St at Government Road ke Scarborough St at Marshall Lane mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Labrador The Spit ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Whiting St at Government Road.
Perkhidmatan Labrador The Spit ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Scarborough St at Marshall Lane.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Labrador, QLD, Australia dan The Spit, QLD, Australia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Bas dari Whiting St at Government Road ke Scarborough St at Marshall Lane
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Whiting St at Government Road ke Nind St near Chapel St
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Scarborough St at Southport Transit Centre ke Sea World
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au


