Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay dengan bas, feri, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 31 bas
Terbaik- Naiki bas dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay Bus Stn Stand C1bus 30 / ...
15 min$2–4Feri
- Naiki feri dari Ferry Route Mends St Jetty ke Ferry Route Elizabeth Quay Jettyferry Ferry
19 minTeksi
- Naiki teksi dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quaytaxi 4 km
4 min$15–19Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quaywalk 2.9 km
35 min
Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay adalah barisan 31 bas yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay adalah teksi yang berharga $15 - $19 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Labouchere Rd Perth Zoo dan tiba di Elizabeth Quay Bus Stn Stand C1. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari Ferry Route Mends St Jetty dan tiba di Ferry Route Elizabeth Quay Jetty. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Labouchere Rd Perth Zoo dan Elizabeth Quay adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay tanpa kereta adalah dengan barisan 31 bas yang memerlukan 15 min dan berharga $2 - $4.
barisan 31 bas dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay Bus Stn Stand C1 mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Labouchere Rd Perth Zoo Elizabeth Quay ke bas, dikendalikan oleh Transperth, berlepas dari stesen Labouchere Rd Perth Zoo.
Perkhidmatan Labouchere Rd Perth Zoo Elizabeth Quay ke bas, dikendalikan oleh Transperth, tiba di stesen Elizabeth Quay Bus Stn Stand C1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Labouchere Rd Perth Zoo, WA, Australia dan Elizabeth Quay, WA, Australia?
- Telefon
- 13 62 13
- Tapak web
- transperth.wa.gov.au
Bas dari Labouchere Rd Perth Zoo ke Elizabeth Quay Bus Stn Stand C1
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–4
- Jadual di
- https://www.transperth.wa.gov.au/Timetables
- Telefon
- 13 62 13
- Tapak web
- transperth.wa.gov.au
Feri dari Ferry Route Mends St Jetty ke Ferry Route Elizabeth Quay Jetty
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Jadual di
- https://www.transperth.wa.gov.au/Timetables
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- $15–19
Black & White Cabs
- Telefon
- 133 222
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
Swan Taxis
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- swantaxis.com.au
WA Cabs
- Telefon
- +61 8 9475 0521
- Tapak web
- wacabs.net.au




