Terdapat 3 cara untuk bertolak dari La Rochelle ke Chef de Baie dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari La Rochelle ke Chef de Baie adalah teksi yang berharga €12 - €16 dan mengambil masa 7 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari La Rochelle ke Chef de Baie adalah teksi yang berharga €12 - €16 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Place de Verdun dan tiba di Québec. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara La Rochelle dan Chef de Baie adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari La Rochelle ke Chef de Baie tanpa kereta adalah dengan barisan 5 bas yang memerlukan 18 min dan berharga .
barisan 5 bas dari Place de Verdun ke Québec mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan La Rochelle Chef de Baie ke bas, dikendalikan oleh Yélo Mobilités, berlepas dari stesen Place de Verdun.
Perkhidmatan La Rochelle Chef de Baie ke bas, dikendalikan oleh Yélo Mobilités, tiba di stesen Québec.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara La Rochelle, Perancis dan Chef de Baie, Perancis?
- Telefon
- 0 810 17 18 17
- Tapak web
- yelo.agglo-larochelle.fr
Bas dari Place de Verdun ke Québec
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- yelo.agglo-larochelle.fr
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €12–16
Ask Taxi La Rochelle
- Telefon
- +33 6 29 64 00 74
- Tapak web
- ask-taxi-larochelle.fr
Anthony Taxi
- Telefon
- +33 6 71 49 30 98
- Tapak web
- taxi-ile-de-re.com
Abeilles Taxi La Rochelle
- Telefon
- +33 5 46 41 22 22
- Tapak web
- taxi-la-rochelle.com
