Terdapat 4 cara untuk bertolak dari La Garena ke Arganda del Rey dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 9 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari La Garena ke VicálvaroC2 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Arganda Del Rey9
47 min€4–7Barisan 140 bas, barisan 313 bas
- Naiki bas dari Canillejas ke Pavones140
- Naiki bas dari Hacienda De Pavones-Intercambiador ke Av.Ejército-Pza.Bienvenida313
1 j 36 min€5–12Teksi
- Naiki teksi dari La Garena ke Arganda del Rey27.7 km
27 min€75–90Pandu 27.7 km
- Pandu dari La Garena ke Arganda del Rey27.7 km
27 min€5–7
La Garena ke Arganda del Rey dengan kereta api dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari La Garena ke Arganda del Rey adalah kereta api dan barisan 9 kereta api bawah tanah yang berharga €3 - €8 dan mengambil masa 47 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari La Garena ke Arganda del Rey adalah teksi yang berharga €75 - €90 dan mengambil masa 27 min.
Tidak, tiada bas terus dari La Garena ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Av.Madrid-Antonio Suárez dan tiba di Av.Ejército-Pza.Bienvenida melalui Canillejas dan Hacienda De Pavones-Intercambiador. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 36m.
Tidak, tiada kereta api terus dari La Garena ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari La Garena dan tiba di Arganda Del Rey melalui Puerta De Arganda. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 47 min.
Jarak antara La Garena dan Arganda del Rey adalah 39 km. Jarak jalan raya ialah 27.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari La Garena ke Arganda del Rey tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 9 kereta api bawah tanah yang memerlukan 47 min dan berharga €3 - €8.
Ia mengambil masa lebih kurang 47 min untuk bertolak dari La Garena ke Arganda del Rey, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan La Garena Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Canillejas.
Perkhidmatan La Garena Arganda del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, berlepas dari stesen La Garena.
Perkhidmatan La Garena Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Pavones.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara La Garena, Madrid, Sepanyol dan Arganda del Rey, Sepanyol?
- Telefon
- +34 912 32 03 20
- E-mel
- accesibilidad@renfe.es
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari La Garena ke Vicálvaro
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari La Garena ke Vicálvaro
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Puerta De Arganda ke Arganda Del Rey
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Canillejas ke Pavones
- Tempoh Purata
- 47 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
- Telefon
- 012
- E-mel
- tarjetatransportepublico@madrid.org
- Tapak web
- crtm.es
Bas dari Hacienda De Pavones-Intercambiador ke Av.Ejército-Pza.Bienvenida
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- crtm.es
- Tempoh Purata
- 27 min
- Anggaran harga
- €75–90
Radiotaxi Guadalajara
- Telefon
- +34 949 21 22 45
- Tapak web
- radiotaxiguadalajara.es
Guadalajara Taxi VTC
- Telefon
- +34 949 87 51 75
- Tapak web
- guadalajarataxivtc.es
Guada Transfers
- Telefon
- +34 949 20 53 35
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Taxi Reserva
- Telefon
- +34 910 85 54 44
- Tapak web
- taxireserva.es
Taxi Airport Madrid
- Telefon
- +34 685 31 42 67
- Tapak web
- taxiairportmadrid.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 76 00 81
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan La Garena Arganda del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, tiba di stesen Vicálvaro.
Ya, jarak pemanduan antara La Garena ke Arganda del Rey adalah 28 km. Ia mengambil masa lebih kurang 27 min untuk memandu dari La Garena ke Arganda del Rey.





















