Terdapat 2 cara untuk bertolak dari La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal adalah bas yang berharga €10 dan mengambil masa 1j 50m.
Cara terpantas untuk bergerak dari La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal adalah pandu yang berharga €15 - €22 dan mengambil masa 1j 21m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari La Adrada dan tiba di Estación Sur de Autobuses. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 50m.
Jarak antara La Adrada dan Méndez Álvaro - Terminal adalah 99 km. Jarak jalan raya ialah 96.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 50m dan berharga €10.
bas dari La Adrada ke Estación Sur de Autobuses mengambil masa 1j 50m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan La Adrada Méndez Álvaro - Terminal ke bas, dikendalikan oleh Autocares Grupo Samar, berlepas dari stesen La Adrada.
Perkhidmatan La Adrada Méndez Álvaro - Terminal ke bas, dikendalikan oleh Autocares Grupo Samar, tiba di stesen Estación Sur de Autobuses.
Ya, jarak pemanduan antara La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal adalah 97 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 21m untuk memandu dari La Adrada ke Méndez Álvaro - Terminal.
Tempah tiket La Adrada Méndez Álvaro - Terminal ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara La Adrada, Sepanyol dan Méndez Álvaro - Terminal, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 984 689 912
- E-mel
- atencionalusuario@samar.es
- Tapak web
- samar.es
Bas dari La Adrada ke Estación Sur de Autobuses
- Tempoh Purata
- 1 j 50 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €10
- Jadual di
- samar.es






