Terdapat 5 cara untuk bertolak dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com dengan bas, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari お台場海浜公園駅前 ke 新豊洲駅前陽12-3
14 minKereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Odaiba-kaihinkoen ke Shin-toyosuU: Yurikamome
21 min¥290–350Bas melalui 都橋住宅前
- Naiki bas dari 台場二丁目 ke 都橋住宅前海01(Km01)
28 minTeksi
- Naiki teksi dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com3.4 km
3 min¥2,100–2,600Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com3.2 km
38 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com adalah kereta api yang berharga ¥290 - ¥350 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com adalah teksi yang berharga ¥2100 - ¥2600 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari お台場海浜公園駅前 dan tiba di 新豊洲駅前. Perkhidmatan berlepas 5 kali sehari, dan beroperasi Selasa, Jumaat, Hari Sabtu dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Odaiba-kaihinkoen dan tiba di Shin-toyosu. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Jarak antara LEGOLAND Discovery Centre dan TeamLab Planets TOKYO DMM.com adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 14 min dan berharga .
bas dari お台場海浜公園駅前 ke 新豊洲駅前 mengambil masa 11 min termasuk pertukaran dan berlepas 5 kali sehari.
Perkhidmatan LEGOLAND Discovery Centre TeamLab Planets TOKYO DMM.com ke bas, dikendalikan oleh Toei Bus, berlepas dari stesen お台場海浜公園駅前.
Perkhidmatan LEGOLAND Discovery Centre TeamLab Planets TOKYO DMM.com ke kereta api, dikendalikan oleh Yurikamome, berlepas dari stesen Odaiba-kaihinkoen.
Cara terbaik untuk bertolak dari LEGOLAND Discovery Centre ke TeamLab Planets TOKYO DMM.com adalah dengan bas yang mengambil masa 14 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ¥290 - ¥350 dan mengambil masa 21 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara LEGOLAND Discovery Centre, Jepun dan TeamLab Planets TOKYO DMM.com, Jepun?
- Telefon
- 81335297221
- Tapak web
- yurikamome.co.jp
Kereta api dari Odaiba-kaihinkoen ke Shin-toyosu
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥290–350
- Jadual di
- hyperdia.com
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Bas dari お台場海浜公園駅前 ke 新豊洲駅前
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
Bas dari 台場二丁目 ke 都橋住宅前
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- ¥2,100–2,600
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan LEGOLAND Discovery Centre TeamLab Planets TOKYO DMM.com ke bas, dikendalikan oleh Toei Bus, tiba di stesen 新豊洲駅前.
Perkhidmatan LEGOLAND Discovery Centre TeamLab Planets TOKYO DMM.com ke kereta api, dikendalikan oleh Yurikamome, tiba di stesen Shin-toyosu.



