Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Kyoto ke HOTEL RINGS KYOTO dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Marutamachi ke Shijosubway K: Karasuma
11 min¥200–240Barisan 203 bas
- Naiki bas dari Senbon Imadegawa ke Shijo Karasumabus 203
33 min¥230Teksi
- Naiki teksi dari Kyoto ke HOTEL RINGS KYOTOtaxi 2.5 km
3 min¥1,300–1,700Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Kyoto ke HOTEL RINGS KYOTOwalk 2.4 km
29 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Kyoto ke HOTEL RINGS KYOTO adalah kereta api bawah tanah yang berharga ¥200 - ¥240 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Kyoto ke HOTEL RINGS KYOTO adalah teksi yang berharga ¥1300 - ¥1700 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Senbon Imadegawa dan tiba di Shijo Karasuma. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Marutamachi dan tiba di Shijo. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Kyoto dan HOTEL RINGS KYOTO adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Kyoto ke HOTEL RINGS KYOTO tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 11 min dan berharga ¥200 - ¥240.
kereta api bawah tanah dari Marutamachi ke Shijo mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Kyoto HOTEL RINGS KYOTO ke bas, dikendalikan oleh Kyoto City Bus, berlepas dari stesen Senbon Imadegawa.
Perkhidmatan Kyoto HOTEL RINGS KYOTO ke kereta api, dikendalikan oleh Kyoto City Subway, berlepas dari stesen Marutamachi.
Perkhidmatan Kyoto HOTEL RINGS KYOTO ke bas, dikendalikan oleh Kyoto City Bus, tiba di stesen Shijo Karasuma.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Kyoto, Jepun dan HOTEL RINGS KYOTO, Jepun?
- Telefon
- 0570‐666‐846
- Tapak web
- city.kyoto.lg.jp
Kereta api bawah tanah dari Marutamachi ke Shijo
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥200–240
- Jadual di
- hyperdia.com
- Telefon
- 0570‐666‐846
- Tapak web
- city.kyoto.lg.jp
Bas dari Senbon Imadegawa ke Shijo Karasuma
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ¥230
- Jadual di
- city.kyoto.lg.jp
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- ¥1,300–1,700
Miyako Taxi
- Telefon
- +81 75-661-6611
- Tapak web
- 117385.com
Kyoto MK
- Telefon
- +81 75-778-4145
- Tapak web
- mktaxi-japan.com
Hankyu Taxi
- Telefon
- +81 57-008-9800
- Tapak web
- hankyu-taxi.co.jp
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Kyoto HOTEL RINGS KYOTO ke kereta api, dikendalikan oleh Kyoto City Subway, tiba di stesen Shijo.







