Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta adalah pandu yang berharga $19 - $28 dan mengambil masa 2j 18m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta adalah pandu yang berharga $19 - $28 dan mengambil masa 2j 18m.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kotor, Autobuska Stanica dan tiba di Shkoder,Rruga Teuta. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3j 50m.
Jarak antara Kotor, Autobuska Stanica dan Shkoder,Rruga Teuta adalah 143 km. Jarak jalan raya ialah 105.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3j 50m dan berharga $25 - $60.
bas dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta mengambil masa 3j 50m termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan Kotor, Autobuska Stanica Shkoder,Rruga Teuta ke bas, dikendalikan oleh Old Town Travel, berlepas dari stesen Kotor, Autobuska Stanica.
Perkhidmatan Kotor, Autobuska Stanica Shkoder,Rruga Teuta ke bas, dikendalikan oleh Old Town Travel, tiba di stesen Shkoder,Rruga Teuta.
Ya, jarak pemanduan antara Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta adalah 106 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 18m untuk memandu dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta.
Tempah tiket Kotor, Autobuska Stanica Shkoder,Rruga Teuta ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Kotor, Autobuska Stanica, Montenegro dan Shkoder,Rruga Teuta, Albania?
- Telefon
- +382 32 520 495
- E-mel
- info@kotortotirana.com
- Tapak web
- kotortotirana.com
Bas dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta
- Tempoh Purata
- 3 j 50 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $26
- Jadual di
- kotortotirana.com
- Telefon
- +385 (0) 91 6113 073
- E-mel
- info@croatiabus.hr
- Tapak web
- croatiabus.hr
Bas dari Kotor, Autobuska Stanica ke Shkoder,Rruga Teuta
- Tempoh Purata
- 4 j 10 min
- Kekerapan
- 4 kali seminggu
- Anggaran harga
- $57
- Jadual di
- croatiabus.hr




