Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Kostelec Nad Labem ke CelakoviceRe
- Naiki kereta api dari Celakovice ke Lysa Nad LabemRe / ...
48 minKč 42–91Barisan 478 bas, barisan 655 bas
- Naiki bas dari Kostelec n.L.,Na Růžku ke Brandýs n.L.-St.Bol.,Nádr.478
- Naiki bas dari Brandýs n.L.-St.Bol.,Nádr. ke Čelákovice,Žel.st.655
1 j 37 minTeksi
- Naiki teksi dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem22.4 km
22 minKč 750–950Pandu 22.4 km
- Pandu dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem22.4 km
22 minKč 83–120
Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem adalah kereta api yang berharga 40 Kč - 95 Kč dan mengambil masa 48 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem adalah teksi yang berharga 750 Kč - 950 Kč dan mengambil masa 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Kostelec Nad Labem dan tiba di Lysa Nad Labem melalui Celakovice. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 48 min.
Jarak antara Kostelec nad Labem dan Lysá nad Labem adalah 24 km. Jarak jalan raya ialah 22.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 48 min dan berharga 40 Kč - 95 Kč.
Ia mengambil masa lebih kurang 48 min untuk bertolak dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Kostelec nad Labem Lysá nad Labem ke kereta api, dikendalikan oleh České dráhy (ČD), berlepas dari stesen Kostelec Nad Labem.
Cara terbaik untuk bertolak dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem adalah dengan kereta api yang mengambil masa 48 min dan berharga 40 Kč - 95 Kč. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 478 bas dan barisan 655 bas, yang berharga dan mengambil masa 1j 37m.
Perkhidmatan Kostelec nad Labem Lysá nad Labem ke kereta api, dikendalikan oleh České dráhy (ČD), tiba di stesen Celakovice.
Ya, jarak pemanduan antara Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem adalah 22 km. Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk memandu dari Kostelec nad Labem ke Lysá nad Labem.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Kostelec nad Labem, Republik Czech dan Lysá nad Labem, Wilayah Bohemia Tengah, Republik Czech?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +420 221 111 122
- E-mel
- info@cd.cz
- Tapak web
- cd.cz
Kereta api dari Kostelec Nad Labem ke Celakovice
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- Kč 30–70
- Jadual di
- cd.cz
- 2nd Class
- Kč 30–45
- 1st Class
- Kč 50–70
- Business
- Kč 40–65
Kereta api dari Celakovice ke Lysa Nad Labem
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- Kč 11–24
- Jadual di
- cd.cz
- 2nd Class
- Kč 11–16
- 1st Class
- Kč 18–24
- Business
- Kč 19–22
- Telefon
- +420 234 704 560
- E-mel
- info@pid.cz
- Tapak web
- pid.cz
Bas dari Kostelec n.L.,Na Růžku ke Brandýs n.L.-St.Bol.,Nádr.
Bas dari Brandýs n.L.-St.Bol.,Nádr. ke Čelákovice,Žel.st.
- Tempoh Purata
- 22 min
- Anggaran harga
- Kč 750–950
Taxi Praha 777
- Telefon
- +420 251000251
- Tapak web
- taxipraha777.cz
AAA Taxi
- Telefon
- +420 222333222
- Tapak web
- aaataxi.cz





