Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariKoo-Wee-Rup ke Southern Cross (Stesen)dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi

Cari Pengangkutan ke Southern Cross (Stesen)

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Koo-Wee-Rup ke Southern Cross (Stesen) dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Bas

    Terbaik
    1. Naiki bas dari Koo Wee Rup Station ke Southern Cross Coach Terminalbus bus
    1 j 15 min
    $7–11
  2. Bas melalui Southern Cross (Stesen)

    Paling murah
    1. Naiki bas dari Koo Wee Rup Bus Interchange/Rossiter Rd ke Southern Cross Coach Terminal/Spencer Stbus bus Coach
    1 j 24 min
    $1–14
  3. Bas, kereta api

    1. Naiki bas dari Koo Wee Rup Bus Interchange/Rossiter Rd ke Pakenham Station/Railway Avebus bus Pakenham - Koo Wee Rup Via Pakenham
    2. Naiki kereta api dari Pakenham Station ke Southern Cross Stationtrain train Traralgon
    2 j 3 min
    $11–15
  4. Pandu 74.6 km

    1. Pandu dari Koo-Wee-Rup ke Southern Cross (Stesen)car car 74.6 km
    53 min
    $14–20
  5. Teksi

    1. Naiki teksi dari Koo-Wee-Rup ke Southern Cross (Stesen)taxi taxi 74.6 km
    53 min
    $180–220

Koo-Wee-Rup ke Southern Cross (Stesen) dengan bas

Calendar48Bas mingguan
Duration1 j 15 minTempoh Purata
Ticket$7Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Koo-Wee-Rup, VIC, Australia dan Southern Cross (Stesen), VIC, Australia?

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain