Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Koloseum ke Bloom Hotel Rome dengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, kereta api
Terbaik- Naiki subway dari Colosseo ke Terminisubway Meb / ...
- Naiki train dari Roma Termini ke Roma S. Pietrotrain Re / ...
41 min€2–4Barisan 64 bas
- Naiki bus dari Nazionale/Quirinale ke P.Za Stazione S. Pietrobus 64
44 min€2–9Barisan 23 bas
- Naiki bus dari Lgt Aventino ke Lgt Tebaldi/Perosibus 280 / ...
50 min€2–9Teksi
- Naiki taxi dari Koloseum ke Bloom Hotel Rometaxi 5.7 km
7 min€11–15Jalan kaki
- Naiki walk dari Koloseum ke Bloom Hotel Romewalk 4.1 km
49 min
Koloseum ke Bloom Hotel Rome dengan jalan kaki, kereta api bawah tanah dan kereta api
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Koloseum ke Bloom Hotel Rome adalah kereta api bawah tanah dan kereta api yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Koloseum ke Bloom Hotel Rome adalah teksi yang berharga €11 - €15 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Nazionale/Quirinale dan tiba di P.Za Stazione S. Pietro. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Koloseum ke Bloom Hotel Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Colosseo dan tiba di Roma S. Pietro melalui Roma Termini. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara Koloseum dan Bloom Hotel Rome adalah 14 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Koloseum ke Bloom Hotel Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan kereta api yang memerlukan 41 min dan berharga €2 - €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk bertolak dari Koloseum ke Bloom Hotel Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Koloseum Bloom Hotel Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Nazionale/Quirinale.
Perkhidmatan Koloseum Bloom Hotel Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Colosseo.
Perkhidmatan Koloseum Bloom Hotel Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen P.Za Stazione S. Pietro.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Koloseum, Itali dan Bloom Hotel Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Colosseo ke Termini
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Termini ke Roma S. Pietro
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Nazionale/Quirinale ke P.Za Stazione S. Pietro
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
Bas dari Lgt Aventino ke Lgt Tebaldi/Perosi
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €11–15
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Koloseum Bloom Hotel Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Termini.





