Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Kinnegad ke Killucan and Rathwire dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Kinnegad ke Killucan and Rathwire adalah teksi yang berharga €14 - €18 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Kinnegad ke Killucan and Rathwire adalah teksi yang berharga €14 - €18 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kinnegad dan tiba di Rathwire. Perkhidmatan berlepas seminggu sekali, dan beroperasi Rabu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Jarak antara Kinnegad dan Killucan and Rathwire adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Kinnegad ke Killucan and Rathwire tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 15 min dan berharga .
bas dari Kinnegad ke Rathwire mengambil masa 15 min termasuk pertukaran dan berlepas seminggu sekali.
Perkhidmatan Kinnegad Killucan and Rathwire ke bas, dikendalikan oleh TFI Local Link Longford Westmeath Roscommon, berlepas dari stesen Kinnegad.
Perkhidmatan Kinnegad Killucan and Rathwire ke bas, dikendalikan oleh TFI Local Link Longford Westmeath Roscommon, tiba di stesen Rathwire.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Kinnegad, IE-WH, Ireland dan Killucan and Rathwire, Ireland?
- Telefon
- 044 934 0801
- E-mel
- info@locallinklwr.ie
- Tapak web
- locallinklwr.ie
Bas dari Kinnegad ke Rathwire
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Jadual di
- locallinklwr.ie
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- €14–18
Kinnegad Taxi
- Telefon
- +353 44 939 1122
Kinnegad Cabs
- Telefon
- +353 85 166 8066
