Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 501 bas
Terbaik- Naiki bas dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Terminal501
15 min$2–4Teksi
- Naiki teksi dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal6.5 km
7 min$24–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal6.7 km
1 j 20 minBas
- Naiki bas dari Goldie and Kennedy Point Vineyard ke Matiatia Ferry Terminal
18 min$2–65
Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal adalah barisan 501 bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal adalah teksi yang berharga $24 - $30 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kennedy Point Terminal dan tiba di Matiatia Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Jarak antara Kennedy Point Terminal dan Matiatia Ferry Terminal adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Ferry Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 501 bas yang memerlukan 15 min dan berharga $1 - $4.
barisan 501 bas dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Terminal mengambil masa 15 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Kennedy Point Terminal Matiatia Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Waiheke Bus Company, berlepas dari stesen Kennedy Point Terminal.
Perkhidmatan Kennedy Point Terminal Matiatia Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Waiheke Bus Company, tiba di stesen Matiatia Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Kennedy Point Terminal, Wilayah Auckland, New Zealand dan Matiatia Ferry Terminal, New Zealand?
- Telefon
- 09 366 6400
- E-mel
- enquiries@fullers.co.nz
- Tapak web
- tourismwaiheke.co.nz
Bas dari Kennedy Point Terminal ke Matiatia Terminal
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–4
- Jadual di
- tourismwaiheke.co.nz
- AT HOP card
- $2
- Cash
- $4
Bas dari Goldie and Kennedy Point Vineyard ke Matiatia Ferry Terminal
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–65
- Jadual di
- fullers.co.nz
- Tempah di
- fullers.co.nz
- AT HOP card
- $2
- Cash
- $4
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- $24–30
Waiheke Five-0
- Telefon
- +64 27 50 50 510
- Tapak web
- waihekefive.co.nz
Waiheke Executive Transport
- Telefon
- +64 9 372 0097
- Tapak web
- waiheketransport.co.nz
Wai Cabs
- Telefon
- +64 800 924 222
- Tapak web
- waicabs.co.nz
Island Taxis
- Telefon
- +64 9 372 4111
- Tapak web
- waiheketransport.co.nz
