Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Jouques ke Carry-le-Rouet dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 120 bas, barisan 39 bas, barisan 55 bas
Terbaik- Naiki bas dari Jouques Mairie ke Aix Cité du Livrebus 120
- Naiki bas dari Brossolette ke Poussaraquebus 39
- Naiki bas dari Poussaraque ke Jean Jaurèsbus 55
3 j 31 min€13–20Pandu 62.3 km
Paling murah- Pandu dari Jouques ke Carry-le-Rouetcar 62.3 km
54 min€10–14Kereta api
- Naiki kereta api dari Meyrargues ke Marseille St Charlestrain Ter
- Naiki kereta api dari Marseille St Charles ke Carry Le Rouettrain Ter
3 j 50 min€13–36Teksi
- Naiki teksi dari Jouques ke Carry-le-Rouettaxi 62.3 km
54 min€150–180
Jouques ke Carry-le-Rouet dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Jouques ke Carry-le-Rouet adalah pandu yang berharga €9 - €14 dan mengambil masa 54 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Jouques ke Carry-le-Rouet adalah pandu yang berharga €9 - €14 dan mengambil masa 54 min.
Tidak, tiada bas terus dari Jouques ke Carry-le-Rouet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Jouques Mairie dan tiba di Jean Jaurès melalui Brossolette dan Poussaraque. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 31m.
Jarak antara Jouques dan Carry-le-Rouet adalah 70 km. Jarak jalan raya ialah 62.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Jouques ke Carry-le-Rouet tanpa kereta adalah dengan barisan 120 bas dan barisan 39 bas dan barisan 55 bas yang memerlukan 3j 31m dan berharga €13 - €21.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 31m untuk bertolak dari Jouques ke Carry-le-Rouet, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Jouques Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh Lecar Aix-Marseille, berlepas dari stesen Jouques Mairie.
Cara terbaik untuk bertolak dari Jouques ke Carry-le-Rouet adalah dengan barisan 120 bas dan barisan 39 bas dan barisan 55 bas yang mengambil masa 3j 31m dan berharga €13 - €21. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €13 - €40 dan mengambil masa 3j 50m.
Perkhidmatan Jouques Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh Lecar Aix-Marseille, tiba di stesen Aix Cité du Livre.
Ya, jarak pemanduan antara Jouques ke Carry-le-Rouet adalah 62 km. Ia mengambil masa lebih kurang 54 min untuk memandu dari Jouques ke Carry-le-Rouet.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Jouques, Perancis dan Carry-le-Rouet, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Meyrargues ke Marseille St Charles
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €8–23
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Kereta api dari Marseille St Charles ke Carry Le Rouet
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–10
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- 0 800 713 137
- Tapak web
- lametropolemobilite.fr
Bas dari Jouques Mairie ke Aix Cité du Livre
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €5–8
- Jadual di
- lametropolemobilite.fr
Bas dari Brossolette ke Poussaraque
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €5–8
- Jadual di
- lametropolemobilite.fr
Bas dari Poussaraque ke Jean Jaurès
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- lametropolemobilite.fr
- Tempoh Purata
- 54 min
- Anggaran harga
- €150–180










