Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place dengan kereta api bawah tanah, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Marsiling ke Raffles PlaceNs
1 j 26 min$2–4Bas
- Naiki bas dari JB Custom IN ke Queen Street TerminalCw2
1 j 32 min$2–6Pandu 31.9 km
- Pandu dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place31.9 km
29 min$8–12Barisan 170 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Larkin Ter ke Kranji Stn170
- Naiki kereta api bawah tanah dari Kranji ke Raffles PlaceNs
1 j 46 min$3–6
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place adalah kereta api bawah tanah yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 1j 26m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place adalah pandu yang berharga $7 - $12 dan mengambil masa 29 min.
Tidak, tiada bas terus dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Larkin Sentral dan tiba di OUE Bayfront melalui JB Custom IN dan Ch of Our Lady of Lourdes. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 32m.
Jarak antara Johor Bahru JB Larkin Terminal dan Stesen MRT Raffles Place adalah 42 km. Jarak jalan raya ialah 31.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 26m dan berharga $2 - $4.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 26m untuk bertolak dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Johor Bahru JB Larkin Terminal Stesen MRT Raffles Place ke bas, dikendalikan oleh Causeway Link, berlepas dari stesen JB Custom IN.
Perkhidmatan Johor Bahru JB Larkin Terminal Stesen MRT Raffles Place ke bas, dikendalikan oleh Causeway Link, tiba di stesen Queen Street Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place adalah 32 km. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Johor Bahru JB Larkin Terminal ke Stesen MRT Raffles Place.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Johor Bahru JB Larkin Terminal, Malaysia dan Stesen MRT Raffles Place, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Marsiling ke Raffles Place
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Kranji ke Raffles Place
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- +60 7 360 2244
- E-mel
- enquiry@causewaylink.com.my
- Tapak web
- causewaylink.com.my
Bas dari JB Custom IN ke Queen Street Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- causewaylink.com.my
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Larkin Ter ke Kranji Stn
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg










